Annonce

Annonce

Brev:

Bøvser giver uro under søvn


7. august 2020

Kategori:
Alder:
2 mdr.

Bøvser giver uro under søvn

Hej Helen.

Min dreng på snart 9 uger døjer rigtig meget med hvad jeg tænker er bøvser og dermed MEGET urolig søvn.

En typisk amning ser således ud at han spiser, bøvser i løbet af amningen samt til slut. Sommetider skal han ikke bøvse/kan jeg ikke få ham til det. Han har svært ved at bøvse så det tager nogle gange lang tid. Så falder han i søvn i oprejst stilling på skulderen. Bliver puttet og i barnevognen eller sengen og bliver urolig. Han kejter rundt. Siger en hvæssende lyd. Græder ej men er generet. Det står på i 10 sek ca. så blunder han hen og sover dejligt et i alt fra et par minutter til 20 minutter og så starter der forfra. Sådan kan det stå på i timer!

Jeg tager ham nu op konsekvent og forsøger at bøvse når han starter på uroen. En sjældent gang imellem kommer der en bøvs. Nogle gange sover han roligt videre efter han har været oppe bøvs eller ej. Sommetider opstår uroen også først en ...


Annonce

... halv eller en hel time inde i den gode søvn. Det skær helt ind i hjertet at han stort set hver gang skal have så en urolig søvn. Det er noget der stødte til da han var en 5-6 uger. Inden da sov han som en baby.

Jeg tænker han får så dårlig søvnkvalitet fordi han så ofte bliver forstyrret. Så nu er jeg ved at overveje om han skal sove hver lur i dagtiden i bæreselen, for oprejst er han rolig. Lægen siger at der ej er tale om refluks men luft. Han prutter i øvrigt en hel del.

I øvrigt syntes hans lur mellem 23 om aftenen og 03 om natten ikke at være forstyrret af uroen som den eneste lur?!

- Vi har stor fokus på at bøvset ham af og kender til flere stillinger vi skiftes lidt mellem.
- Han bøvser som regel i løbet af et måltid også samt slut
- Vi her eleveret hans hovedgærde og skråpude i barnevognen
- Har ham oprejst stilling ved skulderen ca 20 min efter et måltid hvorefter han bliver puttet

Hilsen

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Bobby bøgerne giver mulighed for nye sproglige oplevelser!

Velkommen til Bobbys hverdag. I Bobby bøgerne følger vi Bobbys dag i vuggestuen, mens I sammen udforsker sproget. De seks bøger i BOBBY serien gør det let og hyggeligt at lege med sproget sammen med dit 1-3 årige barn.

Hvad er særligt ved Bobby bøgerne?

Læsning af ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

25. september 2020 | Diverse | 3 mdr.

Tænder - 3 mdr.

Kære Helen, Jeg skriver til dig, idet jeg tror, at min datter på 15 uger er...

Læs hele brevet og Helens svar


16. september 2020 | Kost og ernæring | 2 mdr.

Mad og vægt - 2 mdr.

Hej Helen Jeg har tidligere skrevet til dig ang. min lille dreng og hans...

Læs hele brevet og Helens svar


16. september 2020 | Amning | 3 mdr.

Drømme-amning med MME

Kære Helen, Jeg skriver til dig idet jeg har brug for dit råd og vejledning,...

Læs hele brevet og Helens svar


11. september 2020 | Sovevaner | 3 mdr.

Ændring i søvnrytme, part III

Kære Helen, Jeg ville lige give dig en opfølgning på aftenens/nattens forløb...

Læs hele brevet og Helens svar


10. september 2020 | Sovevaner | 3 mdr.

Ændring i søvnrytme, part II

Kære Helen, Mange tusind tak for dit hurtige og utrolig fyldestgørende svar....

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Brystopereret

Mange kvinder bliver idag brystopereret. En brystoperation kan både være en brystreduktion, hvor man har fjernet noget af brystet og en brystimplantation, hvor man har gjort brysterne større.

Mange kvinder bekymrer sig om hvorvidt de vil kunne amme deres barn, når de er brystopererede og der er ikke andet at gøre, end at se hvad tiden bringer. Nogle kvinder vil fint kunne amme, det afhænger meget af operationsmåden. En del kvinder ammer delvist, giver altså bryst og supplerer med...

Læs mere i Babylex

CE-mærket

Se efter CE-mærket når du køber legetøj

Legetøj skal være CE-mærket. Det er en sikkerhed for at legetøjet opfylder en række krav til sundhed, sikkerhed og miljø. CE-mærket er fælles for Europa og det er Forbrugerstyrelsen, Sikkerhedsstyrelsen og Miljøstyrelsen, der holder øje med at reglerne for CE-mærkning overholdes. Der foretages løbende stikprøvekontroller for at kontrollere at det legetøj, vi kan købe til vores børn, er i orden.

Du skal også være opmærksom på...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusind tak! Jeg bliver simpelthen nødt til at fortælle dig, hvor stor en omvæltning dit seneste svar har gjort for vores familie.

Med min korte beskrivelse af vores liv, har du simpelthen set noget vi ikke har set; at hele vores dag bare er en lang irettesættelse af vores søn. Vi var simpelthen kommet ind i en skæld-ud-spiral; skæld-ud medfører mere skæld-ud. Vi blev opmærksomme på at vi begge to tog en dyb indånding inden vi gik ind af hoveddøren, for nu vidste vi skulle ind og skælde ud. Frygteligt, at vi ikke har kunne se at det ikke var en umulig unge, men en umulig måde at tackle ham på!

Så vi besluttede i samme øjeblik vi læste dit brev at vi kun ville snakke med vores søn og slet ikke skælde ud. Selvom det kræver lidt tålmodighed, så er det bare helt vildt hvad det har gjort. Han har simpelthen været så sød og vi har hygget os så meget de seneste dage. Han er selvfølgelig ikke et dydsmønster:-) men måden vi tackler det på nu er, gør at konflikten er lynhurtigt overstået og der bliver færre af dem.

Vi er jo i virkeligheden en familie med stort overskud, med et nært og følsomt forhold til vores drenge. Vi er bare kørt ud af et helt forkert spor og det var dig der skulle åbne vores øjne.

Tusind tak, Helen! Også en hilsen fra min mand, som iøvrigt sidder med tårer i øjnene hver gang han læser svar fra dig :-)

Med venlig hilsen
En familie på fire


Annonce