Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Det er højsæson for røde babynumser

Dato: 21. juni 2023

Har du forberedt babynumsen på sommervarmen?
Varme sommerdage er dejlige, men de kan hurtigt genere de små babynumser. Varme, fugt og friktion er desværre en sikker opskrift på en rød og irriteret hud under bleen. Ved at erstatte vand, sæbe og vådservietter med Olívy baby care – diaper change kan du nemt og skånsomt forebygge alle de hudproblemer, der ellers følger med en varm og fugtig ble. Resultatet er en sund, intakt og modstandsdygtig hud hele sommeren.

Sådan bruger du Olívy til bleskift:

1. step: Ryst flasken grundigt inden du bruger produktet første gang (ca. 30-60 sek.) Ryst med fordel flasken løbende.

2. step: Hæld Olívy svarende til størrelsen af en valnød/5 krone på en stor vatrondel. Den rette mængde er afgørende for, at Olívy kan virke i tre stadier: rens, pleje og beskyttelse.

3. step: Rens hele bleområdet med vatrondellen, så urinen fjernes og trænger ind i huden. Afføring kan fjernes med vand, inden der renses efter med med Olívy - huden må gerne være fugtig.

Læs mere om Olívy her

Det er vigtigt at bruge Olívy ved hvert bleskift for at få den optimale forebyggende virkning og dermed undgå en rød babynumse.
Olívy indeholder 99 % ingredienser af naturlig oprindelse og er fri for parfume og farvestoffer. Det er Allergimærket, Dermatologisk testet og har klinisk dokumenteret effekt. Anbefalet af sundhedsplejersker, jordemødre og børnelæger.

Kender du dette trick til sarte og røde hudfolder?
Brug også Olívy til de sarte hudfolder fx i lysken, under halsen, bag ørene og i armhulerne.
Hæld blot lidt Olívy på en vatrondel og rens huden.

Læs mere her

Galleri

Klik for større udgave


Annonce