Helens bog om børn og mad

- sådan får du dit barn til at spise

Helen giver dig den ultimative guide til børn og ernæring i en praktisk bog fyldt med alt fra opskrifter til overskuelige madplaner.

Spiser mit barn for lidt? Spiser det for meget? Hvor mange måltider skal et 8 måneders barn have om dagen? Hvornår skal man stoppe med at amme? Er honning farligt for en etårig? Hvornår kan man selv spise med ske? Er mit barn kræsent, når det ikke vil spise det, jeg serverer?

Se og hør Helen fortælle om bogen:

En af de største kilder til bekymring hos småbørnsforældre er børnenes mad. Denne bog er spækket med viden om børn og ernæring, om hvordan man sikrer sig, at barnet får den ernæring, som hører deres alderstrin til, og meget meget mere.

I bogen følger du barnets udvikling fra det første store spring fra modermælk (eller erstatning), og indtil barnet kan spise næsten alt det, den øvrige familie spiser. Bogen følger Fødevarestyrelsens og Sundhedsstyrelsens retningslinjer, og er fyldt med tips og tricks, som bogstavelig talt får maden til at glide lettere ned!

Du kan læse bogen fra ende til anden og følge barnets udvikling måned for måned, eller du kan bruge den som opslagsbog til at finde ud, hvordan det nu er med mælk og allergi, hvor længe man skal blive ved med at mose maden, om man må bruge krydderier i børns mad og alt det andet man kan blive i tvivl om.

Desuden rummer bogen en række nemme madplaner og opskrifter til hvert alderstrin, som er nemme at gå til - og nemme at kombinere med resten af familiens mad.

Køb "Helens bog om børn og mad" her


Det siger anmelderne:

Et hit til bekymrede småbørnsforældre

"Jeg synes bogen er virkeligt god. Det fungerer godt at man kan bruge bogen som opslagsbog og kun læse det, man lige har brug for nu, men at man kan have den liggende som opslagsbog til når barnet bliver ældre, og det er nye problemer der melder sig på banen, eller man bare generelt har brug for et par fif eller nogle spændende opskrifter. Den er sprængfyldt med lækre, nemme opskrifter, og har en masse baggrundsviden med om, hvorfor ens lille pode opfører sig som han gør på bestemte udviklingstrin - og fif til at hjælpe ham videre uden de helt store konflikter. Generelt en must-have til boghylden!" - Line Frømann, Herning Bibliotekerne / Herning Folkeblad (Læs hele anmeldelsen)

Helens bog om børn & mad er fantastisk

"Der findes allerede mange bøger om børn og mad, men jeg kan lige så godt sige det, som det er: 'Helens bog om børn & mad' er fantastisk. Den indeholder ingen 'tom fyld', overflødige informationer eller religiøs snak om soyadrik og tofu. Derimod tager den emnet ned på et fuldstændig håndgribeligt og brugbart niveau." - Christina Helle Kjær, Børn i byen (Læs hele anmeldelsen)

Her er afløseren for den lille røde pjece!

"Hele bogen er præget af gennemarbejdethed, stor faglighed, og alligevel er den nem at gå til og forstå. - Dette er et rigtig godt redskab, til dit barns mad, så det får en god start på livet med sunde madvaner. Ingen tvivl om at den havde været en bibel for mig, og jeg kan kun anbefalde den på det kraftigste." - Familiemad.dk

En ny bibel om børn og mad ****

"Helen Lyng Hansen har skrevet det, der bør blive en ny bibel om børn og mad. Du kan bruge bogen som opslagsværk, eller du kan læse den fra ende til anden og følge dit barns udvikling måned for måned." - Sundhedsprof.dk (Læs hele anmeldelsen)

Helen er mit største idol ... når det kommer til viden om babyer

"Da vi fik August købte jeg denne bog 'Helens bog om Børn og Mad'. Hvad jeg ikke vidste var at den skulle blive min bedste ven. Til begge unger. Den er nemlig så sirligt opbygget at hun har lavet et rytmeskema til samtlige spisende babyaldre (vi taler måneder). Dét er altså bomben for sådan en rytme og liste pige som mig." - Karmamilli.dk (Læs hele anmeldelsen)

Bogen er uundværlig for os

"Bogen bruger vi enormt meget og lige for tiden er vi ret skarpe på at lave faste rammer og struktur i vores hver dag, da Lille K til februar skal starte op hos en sød dagplejermor og jeg tror, at det bliver rigtig godt for ham. Jeg arbejder stadig på den del og tanken er ikke helt accepteret, selvom jeg selv ser frem til at starte på arbejde igen. Men bogen er uundværlig for os, da hver måned er en ny kapitel for os og der sker så meget i K´s udvikling. Bogen er med til at guide os og især give mig ro, da jeg i bogen finder mange svar." - Karthika, 5smiles.dk (Læs hele anmeldelsen)

Helens bog om børn og mad


Bogen i medierne:


Bogfakta:

Helens bog om børn og mad

- sådan får du dit barn til at spise

Af Helen Lyng Hansen

1. udgave 2011

978-87-12-04632-5

Gads Forlag

240 sider, hft.

Kr. 249,00


Annonce