Graviditet, fødsel og barsel

Dette er bogen til dig, der er gravid eller planlægger at blive det. Og til dig, der lige er blevet mor.

Lige meget hvad du føler og tænker om fødsel og moderskab, er det helt okay. Der er ikke noget, der er forkert. DU er den bedste mor, dit barn kunne ønske sig.

Graviditet, fødsel og barsel er en personlig guide til fødselsforberedelse, fødsel, amning, moderfølelser, kontakt med din lille ny, parforhold med en baby og meget mere.

Bogen er som at få jordemoderen og sundhedsplejersken med hjem i din egen stue, og den er den perfekte støtte, når du skal prøve det hele for første gang. Bogen er spækket med konkrete øvelser og gode spørgsmål, der kan hjælpe dig til at blive mere afklaret om dine ønsker og forventninger.

Køb bogen "Graviditet, fødsel og barsel" her!


Forfattere:

Helen Lyng Hansen

Helen Lyng Hansen

Helen er kvinden bag succeshjemmesiden netsundhedsplejerske.dk, hvor hun har hjulpet tusinde desperate, eller bare almindeligt bekymrede småbørnsforældre.

Pia Hern

Pia Hern

Pia Hern er uddannet jordemoder i 1994. Derudover er Pia Hern uddannet psykoterapeut i 2000. Hun har arbejdet på Hillerød Sygehus og undervist i fødslesforberedelse baseret på Birthing From Within metoden, som hun har studeret i England og USA.

Graviditet, fødsel og barsel


Bogfakta:

Graviditet, fødsel og barsel

Af Pia Hern & Helen Lyng Hansen

3. udgave 2012

9788763825047

Pretty Ink

232 sider, hft.

Kr. 199,95


Tidligere udgave:

Du bliver en skøn mor

Af Pia Hern & Helen Lyng Hansen

1. udgave 2008

9788763807708

Rosinante


Annonce