Helens bog om børn og sygdom

Helens bog gør det hele lidt mere overskueligt, når dit barn er sygt.

Forældre er de allerbedste i verden til at passe og pleje deres barn, når det er sygt. Alligevel kan man komme i tvivl, om man bærer sig rigtigt ad. For hvordan får man sin lille snotnæse til at sove godt? Hvad stiller man op, når éns barn kaster op og hverken kan spise eller drikke? Og hvordan lokker man medicinen i et barn, der kniber læberne sammen?

I Helens bog om børn og sygdom ruster Helen dig til at passe dit syge barn. På sin praktiske, omsorgsfulde måde fortæller hun blandt andet, hvordan man observerer sit barn, hvordan man tackler høj feber, og hvordan man får barnet til at spise, drikke og sove godt.

Et leksikon bag i bogen giver overblik over alle de mest almindelige børnesygdomme - fra øjenbetændelse, diarré og opkastninger til skoldkopper, børneorm og lussingesyge. Under hver sygdom kan man slå op på symptomer, smitte, pleje og lindring, og man kan også blive klog på, hvornår man bør holde barnet hjemme, og hvornår man skal ringe til lægen.

Det kan være svært at bevare det kølige overblik, når ens barn har det dårligt. Helen giver dig tilliden og trygheden tilbage, når dit børn bliver sygt - og netop derfor er Helens bog om børn og sygdom et must i bogreolen hos alle småbørnsfamilier!

Køb "Helens bog om børn og sygdom" her


Det siger anmelderne:

Bogen er en gave til forældre

"Det er tydeligt, at Helen skriver fra hjertet og har ud over sin faglige viden, ord som omsorg og nærværd i højsædet i sine anbefalinger. Bogen er en gave til forældre, der står med et sygt barn af mere eller mindre alvorlig karakter, der ønsker en let læselig bog, skrevet i et forståeligt sprog, og som giver konkrete svar og vejledning i plejen af det syge barn." - Fie Skat Hjørnet, Tidsskrift for jordemødre (Læs hele anmeldelsen)

Kærlig og faktuel hjælp ******

"De fleste forældre famler lidt i blinde, når barnet er sygt. For hvornår skal man egentlig nøjes med en masse kram, en kold klud på panden og lidt børnepanodil. Og hvornår skal man ringe til vagtlægen eller hoppe i den første taxa og skynde sig ind på skadestuen? Helen Lyng Hansens seneste bog handler om netop dette. Uanset om man er ny eller erfaren forælder, er barnets sygdomsperioder altid tider med usikkerhed og nye situationer, som man aldrig kan være rustet til. Men så er det godt, at der er faktuel og kærlig hjælp at hente i en som som denne. 'Helens bog om børn og sygdom' er endnu en meget informativ og yderst brugbar bog fra Helen Lyng Hansens hånd." - Conni Lagergreen Schmidt, aniston.dk (Læs hele anmeldelsen)

Helen Lyng Hansen er en af vores helte ...

"Helen Lyng Hansen er en af vores helte i Børnebogklubberne. Hun har en enestående evne til at formidle erfaringer, viden og gode råd, der er med til at gøre forældres liv nemmere og børns liv bedre. Med sin bog om børn og sygdom har hun endelig skrevet den bog, vi desperat manglede i biblioteket." - Sundhedsprof.dk (Læs hele anmeldelsen)

Til alle de forældre, der har prøvet at være usikre ...

"Bogen henvender sig til alle de forældre, der har prøvet at være usikre på, om de gør det rigtige. Det er en meget stor grupp. Det er en god og anvendelig bog om syge og sløje børn. Hendes [Helens, red.] er altid udlånt, og det vil denne sikkert også være." - Lis Pedersen, Lektørudtalelse

Helens bog om børn og sygdom


Bogen i medierne:


Bogfakta:

Helens bog om børn og sygdom

Af Helen Lyng Hansen

1. udgave 2013

978-87-12-04911-1

Gads Forlag

256 sider, hft.

Kr. 249,00


Annonce