Helens bog om amning og flaske

Helens bog hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn - med en glad og afslappet mor - uanset om du vælger at amme eller give flaske.

I Helens bog om amning og flaske bliver amning og flaske for første gang præsenteret og beskrevet på lige fod. Det skal ses i lyset af, at fire ud af ti danske mødre helt eller delvist er stoppet med at amme, allerede når barnet er fire måneder.

Til dem, der skal i gang med at amme og som måske er bekymret for det, giver Helen alle sine bedste råd. Læs, hvordan man lægger barnet til og hvornår man ved, om det har fået nok; hvad man stiller op med en lille mælkeproduktion, og hvordan man undgår og behandler brystbetændelse, svamp og smerter. Læs også om, hvordan man trapper ud og til sidst stopper med at amme.

Til dem, der er helt eller delvist er gået over til flaske viser Helen vej i junglen af modermælkserstatning og flaskesutter. Hun fortæller, hvordan man kan gøre flaskegivningen til en dejlig stund, fyldt med kærlighed og nærvær, og hvordan man kan arrangere sig med tilberedning og opbevaring, så det hele bliver så nemt og praktisk som muligt.

Bogen kan læses i sin helhed, så man som mor og far bliver forberedt til både amning og flaske, såvel praktisk som følelsesmæssigt - men den kan i høj grad også bruges som opslagsværk i nødens stund. Uanset hvilken vej, man vælger: Et mæt og tilfreds barn med en glad og afslappet mor er målet!

Køb "Helens bog om amning og flaske" her

Helens bog om amning og flaske


Bogfakta:

Helens bog om amning og flaske

Af Helen Lyng Hansen

1. udgave 2015

9788712051244

Gads Forlag

232 sider, hft.

Kr. 249,00


Annonce