Nyhedsbrev med masser af præmier

Denne måneds præmie

Zleepii Kombipakke

Giv din baby en bedre, mere tryg og rolig søvn i en slyngevugge fra Zleepii.

Vores populære Kombipakke indholder både Slyngevugge samt motor.

Zleepii Slyngevugge giver dit barn en rolig nattesøvn. Den er er fremstillet af 100% økologisk bomuld (af GOTS certificeret bomuld), der slynger sig om dit barn, hvilket giver tryghed som i mors mave, og får barnet til at slappe af og falde hurtigere til ro.

- Kan bruges i alderen 0-2 år (4-15 kg)

- Hvis dit barn har svært ved at falde i søvn, vil Zleepii Slyngevuggen hjælpe på en naturlig måde, ved at rokke dit barn op og ned ligesom i mors mave.

- Zleepii Slyngevuggen er formet ergonomisk, og på denne måde fordeles barnets vægt jævnt og giver barnets ryg en sund og buet form. Dette aflaster noget af presset på halebenet og forhindrer barnets hoved i at blive fladt.

- Med dens praktiske bærepose er Zleepii Slyngevugge let at transportere og kan bruges som en rejseseng på ferie eller ved besøg hos venner og familie.

- Jordemødre og terapeuter anbefaler Zleepii Slyngevugge til babyer der lider af kolik og grædende babyer.


Zleepii slyngevuggen er Dansk designet og er produceret og syet i Danmark af vores dygtige skræddere med mere end 50 års erfaring.
Vuggen har en praktisk lynlås for at forenkle tilgangen til barnet frem for knapper eller snørrer.

Vugge samt lagen kan vaskes ved max 40 grader og skal lufttørre.
Vuggens vertikal længde inkl. trækfjeder og karabinhage er 95/105 cm.
Sikkerhedsafstand til gulvet skal være min. 50 cm og man bør altid teste den samlede sikkerhedslængde på sikkerhedswire inden man tager vuggen i brug.

Læs mere om præmien her

Præmie

værdi kr.2.398,-


Tilmeld dig her og vær med i lodtrækningen

Email (skal udfyldes):

Email (skal udfyldes):


Gør nyhedsbrevet personligt (anbefalet):

Så modtager du altid de svar fra brevkassen, som passer til dit barns alder

Danmark's bedste nyhedsbrev for gravide og forældre!

Nyhedsbrevet er GRATIS og du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet v.h.a. et link nederst i nyhedsbrevet.

Du kan læse om vores privatlivspolitik og dine rettigheder her:

GDPR - vi passer på dine data.

Der trækkes løbende lod om en præmie blandt alle modtagere af nyhedsbrevet. Det eneste du skal gøre for at deltage i lodtrækningen er at klikke på konkurrence-linket i nyhedsbrevet. Vinderen offentliggøres på hjemmesiden og får direkte besked per e-mail.

En gang af om ugen modtager du et nyhedsbrev med de nyeste spørgsmål og svar fra brevkassen, som passer til netop dine børns alder (hvis du vælger at tilpasse nyhedsbrevet). Nyhedsbrevet indeholder desuden de seneste nyheder, artikler og boganmeldelser.

Nyhedsbrevet kan indeholde annoncer ligesom du et par gange om måneden vil kunne modtage et ekstra nyhedsbrev med sponsoreret indhold fra en af vores annoncører, men vi videregiver naturligvis ikke din email adresse til 3. part. Din email adresse bliver hos os!

Betingelserne for nyhedsbrevet bliver tilpasset efter behov. Ved nye tiltag eller rettelser får du meddelelse herom i det efterfølgende nyhedsbrev.

Klik her, hvis du ønsker at deltage i lodtrækningen uden at tilmelde dig nyhedsbrevet.


Framelding

 


Annonce