Nyhedsbrev med masser af præmier

Denne måneds præmie

Vind et par Gogsig barfodssko til din guldklump

Nu har du chancen for at vinde et par Gogsig barfodssko til din lille guldklump! Deltag i konkurrencen ved at klikke her. Vi trækker en heldig vinder, der får muligheden for at vælge et par Gogsig barfodssko.

Giv din guldklump de bedste forudsætninger for at styrke deres fødder, bevægelse og balance, med sko, der fremmer naturlig bevægelse og sund udvikling af fødder og krop.

Deltag i konkurrencen her

Præmie

Værdi 645 kr


Tilmeld dig her og vær med i lodtrækningen

Email (skal udfyldes):

Email (skal udfyldes):


Gør nyhedsbrevet personligt (anbefalet):

Så modtager du altid de svar fra brevkassen, som passer til dit barns alder

Danmark's bedste nyhedsbrev for gravide og forældre!

Nyhedsbrevet er GRATIS og du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet v.h.a. et link nederst i nyhedsbrevet.

Du kan læse om vores privatlivspolitik og dine rettigheder her:

GDPR - vi passer på dine data.

Der trækkes løbende lod om en præmie blandt alle modtagere af nyhedsbrevet. Det eneste du skal gøre for at deltage i lodtrækningen er at klikke på konkurrence-linket i nyhedsbrevet. Vinderen offentliggøres på hjemmesiden og får direkte besked per e-mail.

En gang af om ugen modtager du et nyhedsbrev med de nyeste spørgsmål og svar fra brevkassen, som passer til netop dine børns alder (hvis du vælger at tilpasse nyhedsbrevet). Nyhedsbrevet indeholder desuden de seneste nyheder, artikler og boganmeldelser.

Nyhedsbrevet kan indeholde annoncer ligesom du et par gange om måneden vil kunne modtage et ekstra nyhedsbrev med sponsoreret indhold fra en af vores annoncører, men vi videregiver naturligvis ikke din email adresse til 3. part. Din email adresse bliver hos os!

Betingelserne for nyhedsbrevet bliver tilpasset efter behov. Ved nye tiltag eller rettelser får du meddelelse herom i det efterfølgende nyhedsbrev.

Klik her, hvis du ønsker at deltage i lodtrækningen uden at tilmelde dig nyhedsbrevet.


Framelding

 


Annonce