Helens babydagbog

- de første 365 dage

Helens babydagbog er det uundværlige værktøj til nybagte småbørnsforældre.

Ud over at være en praktisk og lækker kalender, hvor du kan skrive alt det, som er vigtigt at huske i løbet af din babys første leveår, er den smækfyldt med konkret information og gode idéer, som du kan bruge som nybagt forælder.

Bogens særlige indbinding gør den velegnet til både at have liggende opslået som kalender, have med rundt til fx læge og sundhedsplejerske - eller at have stående i reolen ved siden af Helen Lyng Hansens andre bøger.

Helens babydagbog rummer bl.a.:

  • Praktisk kalender for din babys første 52 uger
  • Dagbogsider, hvor du kan notere vigtige begivenheder uge for uge
  • Viden om barnets fysiske og mentale udvikling
  • Gode råd om mad, søvn, sikkerhed, legetøj m.m.
  • Vækstkurver samt beskrivelser af vaccinationer og børnesygdomme

Køb "Helens babydagbog" her!


Det siger anmelderne:

Helens Babydagbog

"Hvis du skal være forælder eller netop er blevet forælder, er der et navn, du skal kende! Dette navn er Helen Lyng Hansen. Du skal kende navnet både for din egen og for dit (kommende) barns skyld. For Helen er intet mindre end en guru, når det gælder børn og børneopdragelse. Babydagbogen er et værktøj til dig, der er nybagt forælder, og som gerne vil holde styr på den hverdag, der ellers nemt bliver meget kaotisk med en lille baby i huset. I "Helens Babydagbog" kan du skrive alt ned, der sker, i løbet af dit barns første leveår, hvilket kan være en rigtig god idé, fordi det selv kan være vanskeligt at tænke bare et døgn tilbage, når man lever med søvnunderskud, gråd og amning." - Conni Lagergreen Schmidt, babyinfo.dk (Læs hele anmeldelsen)

Fin og overkommelige oversigt over barnets første år med masser af gode råd og ideer

"For hver uge er barnets udvikling beskrevet, og hvad man kan forvente i den givne periode. Der gives gode råd bl.a. om stimulering af barnet, trøst, overgangskost mm. I ugekalenderen kan man skrive egne aftaler ind, ligesom der er afsat plads til egne noter om ugen, der gik. Således er bogen ikke bare en praktisk kalender, men også en dagbog man kan gemme om barnets først år. Umiddelbart tænker jeg, at denne bog er overkommelig for nybagte forældre, der måske ikke har tiden til at læse en bog om småbørn fra ende til anden, idet man kun skal forholde sig til en uge af gangen. Bogen beskriver, med blot få sider, de mest relevante udviklingstrin for barnet. Ligeledes informerer bogen om, hvilke aftaler hos lægen man skal huske og hvilke vaccinationer mm. man bliver tilbudt." - Fie Hjørnet, jordemoder, Jordemoderforeningen (Læs hele anmeldelsen).

Helens babydagbog


Bogen i medierne:


Bogfakta:

Helens babydagbog

- de første 365 dage

Af Helen Lyng Hansen

1. udgave 2012

978-87-12-04768-1

Gads Forlag

192 sider, hft.

Kr. 199,00


Annonce