Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Dato: 1. april 2024

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af og falde til ro efter en lang dag.

Børnemusik: De gode børnesange til hygge og leg
Mangler du en playliste med alle de gamle og nye danske børnesange, der kan sætte gang i dans, leg og fagter? Playlisten er fyldt med alle de klassiske danske børnesange, der kan bruges i dagligdagen. Musik kan hjælpe dit barn med at udtrykke sig med kroppen, sang og fagter – som kan være med til at stimulere dit barns udvikling.

Vuggeviser: De gode til ro og søvn, når tempoet skal tages ned i ulvetimen
Har i brug for at sænke tempoet i ulvetimen, så prøv vores afslappende playliste der indeholder beroligende og afslappende børnesange, som også er perfekt til det vigtige putte ’ritual’ ved sovetid.

Udforsk følelser og stemninger med dit barn via musikken
Børn kan bruge musik til at udtrykke følelser, også når de kan have svært ved at sætte ord på dem. Musikken kan stimulere børn til at synge, bevæge sig og slappe af. Vi håber, at vores playlister kan hjælpe jer i de daglige rutiner, som alle forældre har i hverdagen.

Rigtig god fornøjelse med at dykke ned i vores børneplaylister :-)

Læs mere her

Galleri

Klik for større udgave


Annonce