Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Giv dit barn den bedste start!

Dato: 19. december 2022

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der gør, at de får den bedste start på livet. Med et tilskud af både D-vitamin og mælkesyrebakterier er du godt på vej.

Derfor skal du give dit barn et dagligt tilskud af D-vitamin
Når solen skinner på vores hud, producerer vi automatisk D-vitamin. Men da spædbørn ikke bør opholde sig direkte i solen, anbefales det i Danmark, at børn mellem 0-4 år får et dagligt tilskud af 10 mikrogram D-vitamin for at forebygge D-vitaminmangel. Anbefalingen gælder dog ikke for spædbørn, som indtager 800 ml eller mere dagligt af modermælkserstatning med 1,3 mikrogram D-vitamin pr. 100 ml eller mere. Disse skal ikke have D-vitamintilskud. Det er vigtigt for både børn og voksne at få dækket deres daglige behov for D-vitamin, da vitaminet er et vigtigt vitamin for vores immunsystem samt vores knogler og vores tænder.

D-vitamin:
• Bidrager til normal funktion af immunforsvaret hos børn
• Er nødvendig for normal vækst og udvikling af knoglerne hos børn

Giv dit barn mælkesyrebakterier – også hvis det helt eller delvis får modermælkserstatning
Modermælk har et naturligt indhold af mælkesyrebakterier fra stammen L. Reuteri, således at børn, der bliver ammet, automatisk får et dagligt tilskud af mælkesyrebakterier. Men bliver dit barn ikke ammet, eller suppleres dit barns kost med modermælkserstatning, kan du heldigvis også få Allomin SensiPro tilskudsblanding, der indeholder mælkesyrebakterier fra stammen L. Reuteri Protectis®. På den måde kan du med tilskudsblanding ligeledes være sikker på, at dit barn får et tilskud af mælkesyrebakterier hver dag. Gå efter Allomin SensiPro tilsat mælkesyrebakterier, eller suppler en tilskudsblanding uden med et rent tilskud af mælkesyrebakterier som i fx Semper Dråber.

Læs mere her

Annonce