Annonce

Annonce

Brev:

Ammestrejke - 3 mdr.


25. marts 2017

Kategori:
Alder:
3 mdr.

Ammestrejke - 3 mdr.

Kære Helen.

Jeg skriver til dig igen da der er opstået et nyt problem i vores lille familie.

Vores søn på 3,5 måned er gået i ammestrejke. Han nægter at tage brystet og protesterer helt vild lige så snart jeg forsøger at ligge ham til.

Jeg har prøvet forskellige ammestillinger og at amme ham i soveværelset hvor der er fuldstændig ro og at ligge hud mod hud, men det hjælper ikke. Når jeg tænker tilbage har der måske være en optakt til dette da han var umulig at amme inden han blev puttet til lur- jeg tænkte at det var fordi han var træt men selvom jeg tog ham tidligere var det samme problem.

Pludselig en dag nægtede han fuldstændig at blive ammet. Det har nu stået på i 6 dage. Jeg har fundet ud af at jeg kan lokke lidt mælk i ham ved at få ham til at halv sove, så han nærmest dier i søvne. Det er dog ret omstændigt da han protesterer voldsomt når han skal puttes. Om natten går amningen også fint. Det skal siges at jeg har masser af mælk og det kommer hurtigt.

Vi har prøvet at malke ud og give ham sutteflaske men han bliver også sur ...


Annonce

... på flasken. Nogle gange har vi dog mere held med den (måske fordi den er ny og spændende?) og andre gange mere held med amning. Vi har prøvet at give ham en flaske med mme, da jeg har læst at det kan være smagen i min mælk der har ændret sig. Han var måske lidt mere villig til at tage mme, men han var stadig ikke overbevist.

Vi har haft besøg af en ammerådgiver som ikke har set noget lignende og ikke gav nogle råd. Vi har selv en fornemmelse af at det måske er fordi han er så klar til lidt skemad, da han bliver VILD når vi putter noget i munden og når han får sine D dråber på ske. Det har han ikke været før. Kan det være derfor?

Hvor længe kan en ammestrejke vare og kan vi få en rolig og velfungerende amning op at køre igen? Det er hård sådan at blive afvist på den måde og jeg havde ikke forestillet mig hvor mange følelser der er forbundet med det. Jeg vil være ærgerlig over hvis vi helt skulle droppe amningen, men omvendt så er det også bare for hårdt for os alle hvis det skal fortsætte på denne måde.

Kærlig hilsen
En lidt frustreret mor

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

350.000 danskere får ferielæge

Sommerferien er over os, og inden den er slut, har flere af os været ramt af forkølelse, maveonde eller anden sygdom. Hvad enten vi er i udlandet, i sommerhuset eller på hjemmeadressen, kan det være en udfordring at komme til lægen i ferien. Men for 350.000 danskere bliver den udfordring nu løst ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

13. juli 2018 | Udvikling | 3 mdr.

Pludrer ikke særlig meget

Kære Helen Jeg skriver fordi vores datter ikke pludre særlig meget. Hun...

Læs hele brevet og Helens svar


13. juli 2018 | Sovevaner | 3 mdr.

Søvnproblemer og utrøstelig

Hej Helen, Vi er et forældrepar som er blevet forældre til en dejlig...

Læs hele brevet og Helens svar


6. juli 2018 | Sovevaner | 2 mdr.

Søvnproblemer - 10 uger

Kære Helen, Vores søn er nu 10 uger og efter en masse frem og tilbage på...

Læs hele brevet og Helens svar


4. juli 2018 | Amning | 2 mdr.

Ammeteknik - slubre lyd

Hej Helen, Jeg synes min søn ofte laver nogle "slubre lyde" når mælken...

Læs hele brevet og Helens svar


4. juli 2018 | Sovevaner | 2 mdr.

Søvnstadier - 30 min og hvad så

Hej Helen, Som du ved sover min mindste søvn korte lure. Jeg har tænkt over...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Nakkefoldsscanning

En nakkefoldsscanning foretages i 11.-13. graviditetsuge og her kigger man via et apparat som køres rundt på den gravides mave, på barnet inde i livmoderen.

Man ser især på størrelsen af en lille hævelse af barnets nakke, en væskebræmme, som kan give et fingerpeg om at her er en risiko for at barnet har Downs Syndrom.

Læs mere i Babylex

Rødbede

Fra 6 mdr´s alderen kan du godt begynde at give dit barn rødbede, hvilket mange børn elsker og de kan give mosen en meget flot farve. Rødbeder kan også bages i ovnen sammen med andre rodfrugter.

Du skal dog være opmærksom på at rødbeder indeholder nitrat og derfor kun bør udgøre 1/10 af den portion mos, som barnet spiser. Alternativt bør de kun gives med ca 14 dages mellemrum.

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 24% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,95

Nu: 189,95

Du sparer: 60,00

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Jeg har nu i over 3 år været medlem af din hjemmeside og har ALTID påskønnet dine gode og fornuftige råd omkring mine to børn. Selvom du aldrig har mødt mine børn, har du altid rådgivet mig som om du hele tiden har været en del af deres liv......

Du er klart den bedste og ærligste sundhedsplejerske jeg nogenside har stiftet bekendtskab med, og jeg vil altid sætte pris på dine gode råd, som har gjort min hverdag bedre og mindre skræmmende.

Endnu engang tusind tak.


Annoncer

Annonce