Annonce

Annonce

Brev:

Takker nej til mad


29. august 2016

Kategori:
Alder:
3 mdr.

Takker nej til mad

Hej Helen,

Tak for dit seneste svar. Vores datter vågner meget hurtigt, så selv om vi står klar, så er vi endnu ikke lykkes med at få hende videre i søvnen, MEN vil give det nogle flere forsøg:-)

Du skriver, at det kan hjælpe med sut. Vi forsøgte med sut, da hun blev født men uden held. Vi vil dog rigtig gerne have, at hun tager sut, da vi kan have rigtig svært ved at trøste hende i forbindelse med tigerspring, og det derudover kan hjælpe med søvnen. Har du nogle gode råd til hvordan, vi kan få hende til at tage sut? I starten forsøgte vi meget lidt, så alle råd er meget brugbare. Råd til hvordan vi bedst muligt trøster hende med og uden sut er også velkomne. Hendes sidste udviklingsspring slog os ret meget ud, da vi havde SÅ svært ved at trøste hende.

Du skriver også, at det er rigtig god ide at give hende mad, når hun vågner, og så igen når hun skal sove igen (typisk efter en time). Inden for de sidste par uger er hun begyndt at blive irriteret, hvis jeg tilbyder hende mad med så korte intervaller ...


Annonce

... - skal jeg blive ved med at tilbyde hende det til trods for, hun bliver irriteret eller? Kan det være, at det ændrer sig igen, så hun spiser, når hun får tilbudt bryst? (selvfølgelig mindre, hvis hun fik mad for en time siden) Det er rigtig trælst, da jeg netop havde det med, som en del af putteritualet, og det virkede.

Desuden har vi den sidste uge oplevet 2 gange, hvor hun trods sult ikke har ville spise - jeg kan forstå, at hun ammestrejker. Hvordan håndterer vi bedst de situationer? Og hvad kan det skyldes? Der har aldrig været problemer med amning, men nu kan jeg blive helt nervøs, når jeg skal give hende mad. Begge gange er det sket, når hun er vågner ikke udhvilet op fra en 30 min lur midt på aftenen, og jeg har tilbudt hende mad, da der er gået mere end 2 timer siden sidste måltid. Og lige en sidste ting - bør jeg vente med at gå al ind på suttetræning indtil, der har været en længere periode uden ammestrejke?

Det var mange ting - jeg håber, at du kan finde rundt i det hele.

Mange hilsner
Sine

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Pas godt på dig selv: Du er det vigtigste i dit barns liv

Når du bliver forælder, kan dit liv hurtigt komme til kun at dreje som én ting – dine børn. I en ny kampagne sætter Miljømærkning Danmark fokus på småbørnsforældre, og understreger, at det er vigtigt også at passe på sig selv i den travle hverdag med børn.

Danske forældre er ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

17. april 2018 | Amning | 3 mdr.

Hormonspiral og mælkeproduktion

Hej igen Jeg har lige skrevet et længere brev vedr. udfordringer omkring...

Læs hele brevet og Helens svar


17. april 2018 | Amning | 3 mdr.

Udfordringer med amning ved 3,5 mdr.

Kære Helen Jeg har tidligere fået vejledning hos dig vedr. mit første barn,...

Læs hele brevet og Helens svar


16. april 2018 | Sovevaner | 3 mdr.

Sover min baby for meget? - 3 mdr.

Hej Helen Et måske lidt underligt spørgsmål - men kan en baby sove for...

Læs hele brevet og Helens svar


11. april 2018 | Sovevaner | 4 mdr.

Søvn og skift mellem søvnfaser

Kære Helen Vi har en søn som har meget svært ved at falde i søvn og skifte...

Læs hele brevet og Helens svar


4. april 2018 | Sovevaner | 4 mdr.

Dårlig nattesøvn - 4 mdr.

Hej Helen. Jeg har længe fulgt din brevkasse og har været utrolig glad for...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Brystpumpe

En brystpumpe er en pumpe, som kan stimulere til mælkedannelse og som kan malke mælk ud af kvindens bryst.

Der findes både manuelle og elektriske brystpumper og hvilken type pumpe du bør vælge, afhænger helt af dit behov for udmalkning.

Den manuelle brystpumpe vil ofte være god, hvis man som kvinde ammer og kun en gang imellem - f.eks. i forbindelse med en enkelt tur i byen - har brug for at malke overskydende mælk ud. Det er altså en pumpe der fint kan bruges,...

Læs mere i Babylex

Angst hos børn

Børn vil i løbet af deres liv have perioder, hvor de er bange for forskellige ting. Man kan skelne lidt imellem frygt og angst. Barnet kan f.eks. blive bange for en stor hund der står og gør - her er der tale om frygt, og det kan være hensigtsmæssigt, fordi det er med til at holde barnet fra en situation, som måske kan være farlig.

Angst ligger lidt dybere og det kan f.eks. være når barnet ikke kan falde i søvn på grund af f.eks. tordenvejr. Når barnet oplever angst, så oplever...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak for altid lange og fyldestgørende svar.

Lone og Claus fra København


Annoncer

Annonce