Annonce

Annonce

Svar: Orgasme?


6. august 2004

Kategori:
Alder:
19 år

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske

OBS: Dette svar er mere end 3 år gammelt. Det har i mange tilfælde ingen betydning for svarets gyldighed. Dog kan der været kommet nye retningslinier og anbefalinger på området. Du kan sandsynligvis finde mere aktuelle svar om emnet ved at bruge søgefunktionen eller ved at læse videre under Unge.

Hej med dig

Desværre er jeg jo ikke sexolog, men sundhedsplejerske, så jeg ved jo trods alt nok mest om børn:o)

Der findes to former for orgasme som piger kan få: klitorisorgasme og skedeorgasme. Sidstnævnte kræver nok lang tids øvelse og det er nok de færreste unge piger som oplever dette. Klitorisorgasme får du ved at du selv eller din kæreste stimulerer klitoris. Det kan være at du selv gør det, imens din kæreste er oppe i dig, før han trænger ind i dig eller efter, når han har fået udløsning.

Har du nogen sinde prøvet at stimulere dig ...


Annonce

... selv? Ellers kan det være en god idé at du forsøger at stimulere dig selv til en orgasme. Ved at undersøge dig selv, ved du også hvad der skal til og så kan du guide din kæreste undervejs.


Helens bog til far
LÆS OGSÅ: "Helens bog til far" - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Det er synd at du ikke har været ærlig omkring det, for det er klart at hvis du fortæler det, så vil din kæreste bliver ked af det og fremover måske også tvivle på om du nu virkelig har fået orgasme. På den anden side, så er det jo også meget vigtigt at være 100 pct. ærlige overfro hinanden, hvis et forhold skal bære.

Jeg ønsker dig held og lykke fremover.

Med venlig hilsen

Helen Lyng Hansen

sundhedsplejerskeAnnoncer

Sponsorerede artikler

Gogsig barfodssko - De første og eneste sko dit barn behøver

Har du nogensinde tænkt over, at næsten alle børn bliver født platfodet? De fleste børn lærer faktisk bedst at gå, når de går på bare fødder.

Den bedste måde at styrke deres svang, sener og muskler i foden er gennem denne naturlige tilgang.
Det var bland andet den indsigt, der ...

Læs mere herAnnonce

Viden om børn:

Kolik

Kolik er den betegnelse, man bruger om et barn, der dagligt eller næsten dagligt, er helt utrøsteligt, grædende og skrigende. Den ældre definition af kolik er, at barnet skal græde og være utrøstelig i mere end 3 timer om dagen, mere end 3 dage om ugen og i mere end 3 uger.

Kolik er en udelukkelsesdiagnose. Det betyder, at lægen skal have undersøgt barnet grundigt og have udelukket, at barnet har smerter fra nakke, skuldre, ryg eller andre steder, Ligesom det skal være udelukket,...

Læs mere i Babylex

Menstruation - efter fødsel

Det er meget forskelligt, hvornår menstruationen begynder igen efter en fødsel. Hos nogle kvinder kommer menstruationen allerede efter ca. 8 uger, men det er også helt normalt, at menstruationen først kommer et år efter, at du har født.

Hvis du ammer, vil det ofte udskyde din menstruation, så menstruationen først vender tilbage, når du begynder at trappe ned i antallet af amninger eller helt er stoppet. Men menstruationen kan vende tilbage på forskelligt tidspunkt, uanset om du...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for dit svar ang. vores datter. Jeg tror virkelig, at du ramte plet med dit svar!

Mor til sensitiv pige på 4 måneder


Annonce