Annonce

Annonce

Svar: Orgasme?


6. august 2004

Kategori:
Alder:
19 år

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske

OBS: Dette svar er mere end 3 år gammelt. Det har i mange tilfælde ingen betydning for svarets gyldighed. Dog kan der været kommet nye retningslinier og anbefalinger på området. Du kan sandsynligvis finde mere aktuelle svar om emnet ved at bruge søgefunktionen eller ved at læse videre under Unge.

Hej med dig

Desværre er jeg jo ikke sexolog, men sundhedsplejerske, så jeg ved jo trods alt nok mest om børn:o)

Der findes to former for orgasme som piger kan få: klitorisorgasme og skedeorgasme. Sidstnævnte kræver nok lang tids øvelse og det er nok de færreste unge piger som oplever dette. Klitorisorgasme får du ved at du selv eller din kæreste stimulerer klitoris. Det kan være at du selv gør det, imens din kæreste er oppe i dig, før han trænger ind i dig eller efter, når han har fået udløsning.

Har du nogen sinde prøvet at stimulere dig ...


Annonce

... selv? Ellers kan det være en god idé at du forsøger at stimulere dig selv til en orgasme. Ved at undersøge dig selv, ved du også hvad der skal til og så kan du guide din kæreste undervejs.


Helens bog om dit barns udvikling
LÆS OGSÅ HELENS BOG: "Helens bog om dit barns udvikling" - fra tilfreds baby til glad tumling

Det er synd at du ikke har været ærlig omkring det, for det er klart at hvis du fortæler det, så vil din kæreste bliver ked af det og fremover måske også tvivle på om du nu virkelig har fået orgasme. På den anden side, så er det jo også meget vigtigt at være 100 pct. ærlige overfro hinanden, hvis et forhold skal bære.

Jeg ønsker dig held og lykke fremover.

Med venlig hilsen

Helen Lyng Hansen

sundhedsplejerskeAnnoncer

Sponsorerede artikler

Øget sikkerhed til barnet og bedre søvn til alle

Samsovning skal være trygt og med øget sikkerhed til barnet.

Sleep Well vesten giver barnet ro i kroppen. Barnet har jo ligget fast i maven på mor og vil have den ro og tryghed tilbage i kroppen. Man kan sige at vesten er den ekstra hånd du tit står og mangler.

Når ...

Læs mere herAnnonce

Viden om børn:

Rhesus-uforlignelighed

Vi har hver især en blodtype, som kan hedde A, B, AB eller 0 og derudover er vi delt op i Rhesus positive og Rhesus negative. De fleste mennesker er Rhesus positive, ca 15 % er Rhesus negative.

Hvis en Rhesus negativ kvinde bliver gravid og den kommende far er Rhesus positiv, så kan barnet, som kvinden venter være Rhesuspositiv efter sin far.

Imens barnet ligger i maven, så har det sit eget separate kredsløb, men der kan dog ske en lille udveksling af blod imellem...

Læs mere i Babylex

Smile

Der er ikke noget bedre end at få et smil fra sit barn!

Allerede få timer efter fødslen ligger barnet og kigger på sine omgivelser og på mor og far. I et sådan øjeblik kan man godt opleve sit barn smile. Det er dejligt, men er dog endnu ikke det bevidste smil.

Først når barnet er ca 6 uger gammelt kan man opleve det mere bevidste smil, hvor det er synet af mor, far, storesøsters ansigt, som får lillebror til at smile.

Jo mere du kan smile, pludre og...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om gråd og trøst, som er en guldgrube af information til desperate forældre.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen..

Jeg er så glad for du ikke er længere end et tryk på powerknappen væk... tak for din brevkasse!!

Jeg har virkelig brug for dine råd og viden.

Hilsen
Thilde, mor til Louie 7 måneder


Annonce