Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Gogsig barfodssko - De første og eneste sko dit barn behøver

Dato: 15. maj 2024

Har du nogensinde tænkt over, at næsten alle børn bliver født platfodet? De fleste børn lærer faktisk bedst at gå, når de går på bare fødder.

Den bedste måde at styrke deres svang, sener og muskler i foden er gennem denne naturlige tilgang.
Det var bland andet den indsigt, der inspirerede mig til at skabe Gogsig barfodssko.

Hvorfor er Gogsig barfodssko til børn en optimal løsning?

At lade børn gå barfodet er ideelt for deres naturlige udvikling, men det er ikke altid praktisk, især ikke med vores klima. De fleste børn fødes med sunde og velfungerende fødder, designet til aktiv brug.
Gogsig barfodssko er skabt med det formål at beskytte børns fødder, uden at gå på kompromis med den naturlige bevægelsesfrihed.

Men hvad kendetegner egentlig barfodssko?

- Zero Drop: Sålen er helt flad og har ingen hævet hæl for derved at bibeholde barnets naturlige kropsholdning.
- Bred tåbox: Masser af plads til barnets tæer, så de frit kan bevæge sig.
- Fleksibel sål: En fleksibel sål, der følger fodens bevægelser og tillader barnets fod at bevæge sig frit.
- Tynd sål: Sålen er 3 mm tyk og giver føling med underlaget barnet går på. Det tillader den vigtige sensoriske feedback fra underlaget og understøtter derved balancen og udviklingen af barnets kropsbevidsthed.
- Ingen støtte: Ingen ortopædisk støtte (svangstøtte etc. ). Tillader at barnet bliver ved med at bruge alle de relevante muskler.
- Ingen stivelse: Ingen fast hælkappe eller anden stivelse i skoen. Giver fri bevægelighed og igen mulighed for at barnet kan bruge alle sine muskler.

Barfodssko muliggør en naturlig udvikling af barnets fod og skaber et stærkt fundament for resten af kroppen.

Børn fødes med bløde knogler, der er følsomme over for tryk og forkert fodtøj. Traditionelle sko er ofte for smalle og indsnævrer tæerne. Desuden kan en lille hæl ændre foden og anklenes position, hvilket påvirker kropsholdningen og skaber ustabilitet. Ortopædisk støtte, selvom den kan være nyttig i visse tilfælde, kan også føre til svækkelse af fodmusklerne over tid.

Gogsig barfodssko fremmer aktivering af alle fodens og anklenes muskler, som hvis barnet gik barfodet, hvilket resulterer i optimal styrke og balance.

Læs mere her

Galleri

Klik for større udgave


Annonce