Annonce

Annonce

Brev:

Flytning til udland


22. september 2015

Kategori:
Alder:
2 år, 6 mdr.

Flytning til udland

Kære Helen

Mange tak for de seneste svar mht bid i vuggestuen. Det er heldigvis gået i sig selv nu, og jeg føler mig bedre rustet til hvis det skulle ske en anden gang.

Jeg vil gerne spørge hvordan man kan forberede en 2 1/2 årig på flytning til udlandet. Umiddelbart tænker jeg at hun jo ikke ved om vi flytter til nabobyen eller til udlandet. Og hun er også så lille at det nok er noget hun vil glemme med tiden. Alligevel kan jeg ikke lade være at tænke på at det er hele hendes verden, som ændres. Vuggestuen, nabobørnene og bedsteforældrene. Og nærområdet med de legepladser og fritidsaktiviteter vi plejer at gå til.

Min datter er, ligesom os, ...


Annonce

... meget eventyrlysten og vænner sig hurtigt til noget nyt - fx når vi er ude at rejse. Forskellen er nu at vi ikke skal hjem til det vante. Hun taler også både dansk og engelsk (vi flytter til England). Hun er dog lige blevet storesøster og elsker lillebror (kysser, krammer og vil have ham tæt på) men har selvfølgelig reageret på forandringen og får væsentligt flere skrigeanfald end før. Vi støtter hende så meget vi kan i hendes følelser. Men altså, en tid med udfordringer for så lille en pige, og derfor vil jeg gerne høre dine tanker på forhånd, så vi kan forberede hende på vuggestueskift, nyt hus, væk fra familie og at det ikke bare er en lang ferie :)

Hilsen

Læs Helens svar »



Annoncer

Produktnyheder

Pas godt på dig selv: Du er det vigtigste i dit barns liv

Når du bliver forælder, kan dit liv hurtigt komme til kun at dreje som én ting – dine børn. I en ny kampagne sætter Miljømærkning Danmark fokus på småbørnsforældre, og understreger, at det er vigtigt også at passe på sig selv i den travle hverdag med børn.

Danske forældre er ...

Læs mere her



Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

19. april 2018 | Opdragelse | 2 år, 6 mdr.

Vredes udbrud

Hej Helen Min søn på 2 år og 6 mdr er begyndt at få voldsomme vredes udbrud...

Læs hele brevet og Helens svar


16. marts 2018 | Sovevaner | 2 år, 3 mdr.

Søvn i børnehaven - del II

Hej Helen, Tak for dine gode råd i min sidste henvendelse. Jeg har nu...

Læs hele brevet og Helens svar


6. marts 2018 | Sovevaner | 2 år, 1 mdr.

2 årig der ikke vil falde i søvn

Kære Helen. Jeg skriver da min kæreste og jeg er ved at være desperate ifht...

Læs hele brevet og Helens svar


3. marts 2018 | Udvikling | 2 år, 10 mdr.

Meget mor-glad

Hej Helen Skriver til dig igen da jeg ikke helt ved hvordan jeg skal tackle...

Læs hele brevet og Helens svar


21. februar 2018 | Sovevaner | 2 år, 8 mdr.

Vil ikke sove i egen seng - 2 år, 8 mdr.

Hej Helen. Tusind tak for dit sidste svar. Det gav lidt ro i maven. Så...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Erstatning for mælk

Hvis du af en eller anden grund ikke ammer dit barn eller ønsker at supplere din amning med mælk, så skal det være modermælkserstatning. Barnet må ikke få almindelig komælk før det er tidligst 6 mdr. gammel og da stadig kun i begrænset mængde (smagsprøver i kop).

Der findes forskellige former for erstatning, noget kan bruges fra fødslen og andet først fra barnet er mindst 4 mdr. gammelt. Erstatninger kan købes i pulverform, som blandes op med kogt, afkølet vand, eller flydende i...

Læs mere i Babylex

Barnløshed

De fleste par har en naturlig forventning om blive forældre på et tidspunkt. Men for nogle sker det dog ikke bare af sig selv.

Hvis man som par forsøger at blive gravide gennem et år, uden at de lykkes, så betragtes det som ufrivilligt barnløshed. Statistikken siger, at ca 80 % vil bliv gravide i løbet af et år.

Årsagerne til at man ikke bliver gravid kan være rigtig mange og det tager tid at finde frem til den rigtige behandling for det enkelte par. Derudover er...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Tusind tak for svar. Selvom jeg inderst inde godt ved, at der nok ikke er det store at gøre ved vore urolige nætter - andet end at vente på hun bliver større - så er det altid rart at vende det med dig alligevel.

Jeg synes det er så synd, at du aldrig ser alle de små søde, som vi snakker om. Så her er ihvertfald et billede af vores lille datter - det glade barn.

Kærlig hilsen Stine


Annoncer

Annonce