Annonce

Annonce

Brev:

Amning, 12 måneder


28. januar 2018

Kategori:
Alder:
12 mdr.

Amning, 12 måneder

Kære Helen

Tak for dit seneste svar og på forhånd undskyld, at mine spørgsmål går lidt i ring.

Siden sidst er det gået fint. Vores datter sover igennem natten og skal kun en sjælden gang lige hjælpes med stillingsskift. Hun spiser også godt henne i dagplejen og er rigtig glad for at være der.

I dit seneste svar skrev du, at vi gerne skulle tilbyde hende godnatgrød. Det har jeg prøvet, men hun har ingen interesse i det. Hun er lige blevet 1 år og pt ammer jeg hende stadig til natten. Som jeg allerede skrev senest, så vil jeg gerne stoppe det. Men jeg har lidt svært ved at gribe det an, når hun ikke er interesseret i andet at spise. Jeg ved ikke, om jeg bare skal lade være og så putte hende? Jeg er jo lidt nervøs for, at den gode søvnstime ødelægges. Det er jo dejligt at få sin nattesøvn :-) Men er det bare at gøre det? Jeg finder selbfølgelig ikke ud af om min bekymring er berettiget, medmindre jeg prøver.

Hun kan heller ikke holde ud til 19.30, men er træt omkring klokken 19 og vil puttes, og da er det jo også kun 1-1 1/2 time, vi har spist ...


Annonce

... aftensmad. Det er ikke muligt at spise aftensmad tidligere.

Hun er pludselig blevet interesseret i at bruge sut, det har hun ellers absolut ikke været tidligere, og hun er også blevet meget glad for at tøjkanin. Så kaninen får hun med i seng hver aften. Hun har den også med i dagpleje, hvor de giver hende den med til lur. Så jeg har da noget, der kan give hende tryghed.

Hun er pt nem at putte og sover gerne omkring 19.15 og så til klokken 6 næste omkring +/- 1/2 time. Så fra klokken 18 aftenen før er det også en rum tid uden mad.
Det at hun sover rigtig godt for tiden hører måske også sammen med alle de aktiviteter, hun laver i dagplejen. Der er virkelig gang i den. Derovre har hun den seneste måneds tid også kun ville sove én lur, mens hun stadig virker til at have behov for to herhjemme.

I de her dage er alt dog gået fløjten med det, jeg lige har nævnt, på grund af sygdom. Men jeg satser stærkt på, at vi kan vende tilbage til de samme rutiner, når vi er på den anden side.

Jeg håber, du har nogle gode råd til mig.

De bedste hilsner
Karina

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Pas godt på dig selv: Du er det vigtigste i dit barns liv

Når du bliver forælder, kan dit liv hurtigt komme til kun at dreje som én ting – dine børn. I en ny kampagne sætter Miljømærkning Danmark fokus på småbørnsforældre, og understreger, at det er vigtigt også at passe på sig selv i den travle hverdag med børn.

Danske forældre er ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

21. maj 2018 | Sovevaner | 11 mdr.

Kæmper mod søvnen

Kære Helen Tak for en god og brugbar brevkasse. Jeg har en søn på 11...

Læs hele brevet og Helens svar


16. maj 2018 | Transport og ferie | 11 mdr.

Jetlag og erstatning for letmælk?

Kære Helen, Så nærmer tiden hvor vi skal tilbage til DK og holde...

Læs hele brevet og Helens svar


8. maj 2018 | Sovevaner | 10 mdr.

Urolig søvn (igen)

Hej Helen! Vores datter er nu næsten 10 måneder, og vi er flyttet hjem til...

Læs hele brevet og Helens svar


6. maj 2018 | Kost og ernæring | 10 mdr.

Mad til en dreng på 10 mdr.

Hej Helen. Det er lidt tid siden jeg har skrevet til dig, men nu har jeg...

Læs hele brevet og Helens svar


6. maj 2018 | Udvikling | 11 mdr.

Vores søn råber og skriger meget

Kære Helen Jeg skriver til dig, da vores søn på 11 måneder, råber og skriger...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Downs syndrom

Downs syndrom er også det man kalder trisomi 21 eller mongolisme.

Alle gravide tilbydes i dag en undersøgelse af risikoen for Downs syndrom hos fostret. Kvinder kan på baggrund at denne undersøgelse vælge om de vil have en abort. Det betyder at antallet af børn født med downs syndrom er faldet meget de sidste år.

Børn med Downs Syndrom er ligeså forskellige, som alle andre børn er det og derfor er nogle mere påvirkede af deres kromosomfejl end andre. Som forældre...

Læs mere i Babylex

Børneeksem

Børneeksem hedder også atopisk eksem eller dermatitis. Barnet får meget tør hud og hos de små børn kan eksemet sidde over alt på kroppen. Hos de lidt større børn sidder eksemen ofte i albuebøjninger og knæhaser.

Atopisk eksem kaldes børneeksem fordi det stort set kun rammer børn og ofte starter indenfor det første leveår. Hvis barnet har meget eksem og er generet af dette, vil det altid være en god idé at få barnet undersøgt, for at afklare om eksemen skulle hænge sammen med...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 24% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 189,95

Du sparer: 59,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Tusind tak for dit sidste svar. Jeg viste min mand mit brev, som du foreslog, og han blev helt ked af det da han så det. Det satte en masse samtaler i gang herhjemme, og det hele går meget bedre nu. Vi har delt tingene mere op, så det ikke kun er mig der tager mig af hus + børn, men han også begynder at komme mere på banen. Det er rigtig rart.

Du skal bare have så meget tak. Både for en super brevkasse, men også for dine små puf. :)

Kærlig hilsen
Christine, mor til to


Annoncer

Annonce