Annonce

Annonce

Svar: Sovepose til baby


29. september 2022

Kategori:
Alder:
6 mdr.

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske

Hej med dig

Tak for dit spørgsmål, rigtig fint at du skriver tilbage :)

Jeg tænker umiddelbart på en sovepose/kørepose som f.eks. en Najell Kørepose eller en Voksi Explorer. Det vil sige en pose, som han kan puttes i, til han er ca. 3 år gammel, og hvor han ligger puttet som under en dyne eller med en dyne omkring sig. Der findes mange forskellige muligheder og modeller til mange forskellige priser, men håber det kan give lidt idé om, hvad det er for en type jeg tænker på.

Hvis man skal have en sovepose til indendøre, så vil jeg normalt anbefale en type uden ærmer, da det er med til at sikre, at han ikke får det for varmt. Denne type vil dog sandsynligvis ikke have samme beroligende effekt på jeres dreng, da han ...


Annonce

... jo har tendens til at ligge og flagre med armene og svært ved at finde fysisk ro - så i en kørepose vil han føle sig bedre holdt og puttet.

Hvorvidt en sovepose/kørepose kan bruges indendøre afhænger dog også meget af, hvor høj temperaturen er på værelset, hvad posen er lavet af, og af hvor meget tøj han har på under dynen. Det er naturligt vigtigt at sikre sig, at hans påklædning passer til det han sover med, om det så er dyne, sovepose, tæppe eller lignende. Ligesom du også skal være opmærksom på, at nogle soveposer er til særligt koldt vejr, og andre er til mildere vintre - det varierer derfor også, hvor varme de er.


Helens bog til far
LÆS OGSÅ: "Helens bog til far" - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Jeg håber, at du kan bruge dette lidt videre - rigtig meget held og lykke :)

Rigtig god weekend!

Med venlig hilsen

Helen Lyng Hansen

sundhedsplejerskeAnnoncer

Sponsorerede artikler

Vigtigheden af tidlig synstest hos Børn: Memira er eksperter

Børn er gode til at kompensere for synsproblemer og kan ofte ikke selv fortælle, hvis noget er galt. Hos Memira er vores øjenlæger eksperter i børns syn og ved, hvor vigtigt et godt syn er for børn i børnehaven, skolen, under uddannelse og i livet generelt. Vi tilbyder kort ventetid på ...

Læs mere herLæserne anbefaler disse svar fra Helen Lyng Hansen om udstyr:

25. december 2023 | Udstyr | 2 mdr.

Valg af bæresele

Hej Helen. Rigtig glædelig jul! Vi har fået en bæresele i julegave, men...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Renlighed

Renlighed betyder, at barnet har kontrol over vandladning og afføring. Der er store individuelle forskelle på, hvornår børn bliver renlige.

De fleste børn bliver renlige inden for de første 3 år, hos andre sker det langt senere. Børn bliver ofte først renlige om dagen og senere også om natten.

At træne renlighed bør altid ske i et samarbejde med barnet. Der skal være plads til små uheld og det er vigtigt at støtte barnet og aldrig skælde ud, hvis og når det går...

Læs mere i Babylex

Kræsenhed

Når barnet er kommet i gang med skemaden, så er det meget vigtigt at introducere så meget forskelligt af familiens mad som muligt.

Når barnet først er blevet 1 år, så er appetitten og lysten til at smage noget nyt ikke særlig stor.

Prøv altid at servere det samme for barnet som I selv spiser og se altid ud som om I nyder maden. Lad være med at vise barnet for meget interesse, men lad det spise uden at presse det.

I må respektere at der er noget mad,...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og opdragelse, som giver dig praktiske råd til alt det, der er så svært.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Tak for en fantastisk hjemmeside. Det er så dejligt at mærke, hvordan du virkelig sætter dig ind i hvert enkelt spørgsmål og du giver nogle rigtigt gode svar!

Tak fra tvillingernes mor


Annonce