Annonce

Annonce

Svar: Øjenbrynsfarve


5. marts 2024

Kategori:
Alder:
0 mdr.

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske

Kære du

Tak for dit brev - og først - stort tillykke med graviditeten, hvor er det dejligt, at du venter dig, og det lyder som om, at det hele skrider stille og roligt fremad :)

Dernæst - ro på :) Du fortæller, at du generelt har udskiftet alle dine produkter med svanemærket, du spiser økologisk, du rører ikke alkohol, du dyrker regelmæssig motion - du sørger virkelig for at passe på dit ufødte barn og dig selv, og det er så fint.

At du har farvet øjenbryn nogle gange, tænker jeg ikke umiddelbart er et problem. Det er du helt sikkert ikke den eneste, der har gjort. Rigtig mange gravide opdager ikke, at de er gravide, før de er flere uger henne, og i den periode kan de både indtage alkohol, farve hår, rense kattebakker og meget andet - og du har jo netop taget en masse hensyn. Derudover fortæller du at ...


Annonce

... farven, som du har brugt, ikke indeholder hormonforstyrrene stoffer, hvilket jo er rigtig godt.

Prøv derfor at tage det roligt, tænke fremad og prøv at nyde din graviditet. Sørg for at spise sundt, varieret, og få de vitaminer og mineraler, som er vigtige - folsyre, d-vitamin, jern og kalk. Læs f.eks. sundhedsstyrelsens pjece "Sunde vaner før, under og efter graviditet" :) Sørg også for at drikke vand og få hvile i løbet af dagen.


Helens bog til far
LÆS OGSÅ: "Helens bog til far" - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Der sker rigtig meget i din mave lige nu. Og jeg vil anbefale dig meget at lytte til min podcast "Din graviditet - uge for uge". Den kan høres via Podimo. Glæd dig over alle de små forandringer, som du møder:)

Jeg håber, at jeg har fået givet dig lidt ro med på vejen, og jeg glæder mig til at følge dig og den lille i din mave videre frem:) Rigtig meget held og lykke fortsat:)

Med venlig hilsen

Helen Lyng Hansen

sundhedsplejerskeAnnoncer

Sponsorerede artikler

Guide: Undgå uønsket kemi i dit barns mad

De gode råd er mange, og som forældre kan det være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. Derfor har Fødevarestyrelsen samlet de vigtigste anbefalinger til at undgå uønsket kemi, så du hurtigt kan få et overblik over hvilke fødevarer, du bør være opmærksom på.

Læs mere herLæserne anbefaler disse svar fra Helen Lyng Hansen om graviditet:

22. maj 2024 | Graviditet | 0 mdr.

Kommer jeg til at elske mit barn

Kære Helen. Kommer alle mødre til at elske deres børn og blive glade for...

Læs hele brevet og Helens svar


20. marts 2024 | Graviditet | 0 mdr.

Kantinemad på arbejdet

Hej Helen Først og fremmest tak for svar på mit tidligere spørgsmål, det...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Overtøj til børn

Vindtæt og vandtæt overtøj, som flyverdragt, jakke og overtræksbukser er ideelt, når børn skal lege ude og det er køligt.

Luffer eller vanter sættes fast i ærmet med trykknap eller specielle spænder, som man køber netop til formålet. Snore, halstørklæder og bælter er for farligt. De kan medføre at barnet hænger fast, når det klatrer rundt og bevæger sig i leg, og det kan i værste tilfælde medføre, at barnet hænger fast og bliver kvalt. I stedet for halstørklæde kan man købe en...

Læs mere i Babylex

Sove ude

Helt små børn skal man være forsige med at lade sove ude i barnevogn. En tommelfingerregel er, at spædbørn ikke bør sove ude, før de har genvundet deres fødselsvægt og vægten skal være mere end 3000g.

At sove ude om sommeren er enkelt. Stil barnevognen i skyggen og hold øje med dit barns temperatur ved at mærke det i nakken. Dit barn vil nyde at stå under et træ og se vinden i bladende. Et insektnet kan yde god beskyttelse mod insekter, men brug det kun, hvis der er insekter.

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om dit barns udvikling. Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Jeg vil lige fortælle, at vores datter nu falder i søvn helt af sig selv, og vi har slet ikke haft en kamp med at lære hende det.

Vi skylder dig æren for det, da vi har fulgt dine råd fra din bog og din brevkasse.

Så tusind tak!

Mor til pige på 18 måneder


Annonce