Annonce

Annonce

Brev:

Vil ikke sove i barnevogn, del 2


4. september 2023

Kategori:
Alder:
4 mdr.

Vil ikke sove i barnevogn, del 2

Hej igen Helen

Tusinde tak for dit svar, og beklager, at jeg allerede skriver igen :)

Der er blot ét punkt, som jeg vil blive utrolig glad for, hvis du kan uddybe. Det er punktet ift kun at øve barnevogn til middagslur - god ide.

Jeg vil høre, hvordan jeg rent praktisk gør dette bedst. Har desværre virkelig brug for, at det bliver skåret ud i pap, da alt jeg har gjort indtil nu, har været uden fremskridt.
Er det ved, at jeg ammer ham tidligt og forsøger at gå ham i søvne? Eller er det ved, at jeg lægger ham derud, når han lige er faldet hen under amningen? Og hvornår skal jeg give op, dvs skal jeg kun forsøge at lægge ham ud én gang, og derefter overgive mig til slyngevuggen, hvis ikke det lykkes, eller? Vil selvfølgelig forsøge at berolige ham i vognen på bedste vis, inden jeg giver op.

Vi vil blive ved med at øve flaske. Hans far øver det hver aften, og har gjort det noget tid - dog uden fremskridt. Vi har kun forsøgt med silikonesut på flaskerne, hvor vi har brugt Philips advent og Mam, da det virker som om, at han ikk bryder sig om “smagen” af naturgummi (har vi prøvet i sut). Men tror, vi skal have prøvet en anatomisk, og måske forsøge igen med naturgummi. Lige nu tror jeg dog ...


Annonce

... ikke det er en løsning ift middagsluren.

Jeg vil også lige nævne, at han har været forbi både en kiropraktor og osteopat, og (desværre) uden, at der er fundet spændinger eller lign. Havde egentlig været rart, hvis der havde været noget, da man så kunne behandle det. Han virker dog heller ikke til at have ondt nogle steder, bare udfordret på at finde ro, og så har han bare fart på med at rulle rundt og komme fremad.

Ift nætterne, der har hans far og jeg lige nu delt dem nogenlunde op, så vi skiftes til at sove ved siden af ham. Derudover sover jeg med bh, og så snart han er færdig med at amme om natten, så lukker jeg bh’en og vender mig om på ryggen, så brystet ikke er tilgængeligt. Blot for at nævne, at han ikke ligger med/ved brystet hele natten. Jeg er meget obs på dette, da jeg er helt enig i, at det er en glidebane, som jeg slet ikke har lyst til at ryge ned af :)
Men det er helt tydeligt, at han finder mest ro ved at sove på maven. Når jeg har ammet ham om aftenen til nat, så vender han sig med det samme om på maven og sover. Det sker også ved de fleste amninger om natten. Det at sove på maven er jo desværre bare svært i barnevognen.

Tak for igen at læse med.

Mange hilsner herfra

Læs Helens svar »Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

9. april 2024 | Kost og ernæring | 5 mdr.

5.5 måned og mangler appetit

Hej Helen. Jeg skriver til dig, fordi jeg er bekymret for min søns appetit....

Læs hele brevet og Helens svar


5. april 2024 | Amning | 3 mdr.

Løbe når man ammer

Hej Helen. Min kæreste og jeg har den dejligste pige på knap 3 måneder, og...

Læs hele brevet og Helens svar


2. april 2024 | Kost og ernæring | 5 mdr.

Lære at drikke vand

Hej Helen. Jeg har en søn på 5½ måned, som er begyndt med skemad. Han får...

Læs hele brevet og Helens svar


27. marts 2024 | Amning | 3 mdr.

Ønsker at stoppe amning

Kære Helen. Jeg har suppleret amning med flaske fra min datter var ca. 5...

Læs hele brevet og Helens svar


25. marts 2024 | Amning | 3 mdr.

Ammer mere nat end dag

Kære Helen Vi har en dejlig pige på 3 måneder, der vokser og trives rigtig...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Ører - øreproblemer hos baby og børn

Siden 2005 får alle nyfødte i Danmark tilbudt en screening for hørenedsættelse få dage efter fødslen. Hvis det viser sig, at barnet har en medfødt hørenedsættelse, er det vigtigt, at man får startet behandling så tidligt som muligt.

Mange børn vil have nedsat hørelse i en periode f.eks. på grund af mellemørebetændelse eller væske i mellemøret. Et barn, som gennem længere tid har nedsat hørelse, vil ikke reagere på lyde og vil have langsom eller manglende sprogudvikling. Hvis...

Læs mere i Babylex

Strømper

Strømper skal passe til barnets fod og gerne være en lille smule længere.

Til de spæde børn, kan man købe frotté strømper som er dejligt bløde og med næsten ingen elastik og dermed ikke noget, som strammer.

Strømper kan være af uld, bomuld eller af et blandingsprodukt og det kan være en god idé at medtænke, hvad materiale du vælger at købe strømper i. Til børn der sveder meget, kan uld være en fordel. Det samme gælder om vinteren, hvis dit barn f.eks. skal have...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om dit barns udvikling. Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

tusind tak for en eminent brevkasse, den har jeg fundet og finder meget trøst og viden i.

Mor til dreng 16 måneder


Annonce