Annonce

Annonce

Brev:

Vil ikke sove i barnevogn, del 2


4. september 2023

Kategori:
Alder:
4 mdr.

Vil ikke sove i barnevogn, del 2

Hej igen Helen

Tusinde tak for dit svar, og beklager, at jeg allerede skriver igen :)

Der er blot ét punkt, som jeg vil blive utrolig glad for, hvis du kan uddybe. Det er punktet ift kun at øve barnevogn til middagslur - god ide.

Jeg vil høre, hvordan jeg rent praktisk gør dette bedst. Har desværre virkelig brug for, at det bliver skåret ud i pap, da alt jeg har gjort indtil nu, har været uden fremskridt.
Er det ved, at jeg ammer ham tidligt og forsøger at gå ham i søvne? Eller er det ved, at jeg lægger ham derud, når han lige er faldet hen under amningen? Og hvornår skal jeg give op, dvs skal jeg kun forsøge at lægge ham ud én gang, og derefter overgive mig til slyngevuggen, hvis ikke det lykkes, eller? Vil selvfølgelig forsøge at berolige ham i vognen på bedste vis, inden jeg giver op.

Vi vil blive ved med at øve flaske. Hans far øver det hver aften, og har gjort det noget tid - dog uden fremskridt. Vi har kun forsøgt med silikonesut på flaskerne, hvor vi har brugt Philips advent og Mam, da det virker som om, at han ikk bryder sig om “smagen” af naturgummi (har vi prøvet i sut). Men tror, vi skal have prøvet en anatomisk, og måske forsøge igen med naturgummi. Lige nu tror jeg dog ...


Annonce

... ikke det er en løsning ift middagsluren.

Jeg vil også lige nævne, at han har været forbi både en kiropraktor og osteopat, og (desværre) uden, at der er fundet spændinger eller lign. Havde egentlig været rart, hvis der havde været noget, da man så kunne behandle det. Han virker dog heller ikke til at have ondt nogle steder, bare udfordret på at finde ro, og så har han bare fart på med at rulle rundt og komme fremad.

Ift nætterne, der har hans far og jeg lige nu delt dem nogenlunde op, så vi skiftes til at sove ved siden af ham. Derudover sover jeg med bh, og så snart han er færdig med at amme om natten, så lukker jeg bh’en og vender mig om på ryggen, så brystet ikke er tilgængeligt. Blot for at nævne, at han ikke ligger med/ved brystet hele natten. Jeg er meget obs på dette, da jeg er helt enig i, at det er en glidebane, som jeg slet ikke har lyst til at ryge ned af :)
Men det er helt tydeligt, at han finder mest ro ved at sove på maven. Når jeg har ammet ham om aftenen til nat, så vender han sig med det samme om på maven og sover. Det sker også ved de fleste amninger om natten. Det at sove på maven er jo desværre bare svært i barnevognen.

Tak for igen at læse med.

Mange hilsner herfra

Læs Helens svar »Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

16. september 2023 | Sovevaner | 4 mdr.

Vil ikke sove i barnevogn del 3

Kære Helen Nu skriver jeg desværre allerede igen. Siden mit sidste brev...

Læs hele brevet og Helens svar


3. september 2023 | Sovevaner | 4 mdr.

Vil ikke sove i barnevogn

Hej Helen Håber meget, at du har et par gode råd :) Jeg har en dreng på...

Læs hele brevet og Helens svar


23. august 2023 | Sovevaner | 4 mdr.

Baby på 4 mdr. sover pludselig dårligt

Hej Helen, Jeg har en datter på 4,5 måned (fra 13. April 23). Vi...

Læs hele brevet og Helens svar


14. august 2023 | Sovevaner | 5 mdr.

Søvn og natteroderi

Kære Helen, Jeg skriver til dig i håb om at få lidt hjælp til min søns...

Læs hele brevet og Helens svar


30. juli 2023 | Sovevaner | 3 mdr.

40 minutters barn

Kære Helen Min datter er lige blevet 3 måneder og har siden de 8 uger været...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Arp

Arp er betegnelsen for nogle gulbrune skæl, som mange børn får i hovedbunden, på panden eller i øjenbrynene. Det er døde hudceller som bliver afstødt. Det smitter ikke og det har intet med hygiejne at gøre.

Arp i hovedbunden kan fjernes ved hjælp af en lusekam. Du kan med fordel massere lidt uparfumeret babyolie ind i barnets hovedbund. En let massage stimulerer blodcirkulationen i hovedbunden, hvilket er godt både for forebyggelse og helbredelse af arp.

Evt. arp...

Læs mere i Babylex

Donorhjælp

Hvis man ikke kan blive gravid på almindeligvis, så kan man benytte sig af en donor. Og i Danmark er der to muligheder:

1. Donor med sæd:
Kvinder der ikke har nogen mandling partner eller hvor den mandlige partners sædkvalitet ikke kan anvendes til befrugtning, har mulighed for at blive gravide med en sæddoner.

Sæddonation kan både være anonym og åben. På lægeklinikker vil den normalt være anonym, hvor man kan få åbne donorer på jordemoderklinikker.

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Tusind tak for dine hurtige svar, dine tanker og gode råd hjælper mig meget!

Knus fra mig


Annonce