Annonce

Annonce

Brev:

Problemer med søvn - 19 måneder


12. juni 2017

Kategori:
Alder:
19 mdr.

Problemer med søvn - 19 måneder

Kære Helen.

Jeg skriver fordi jeg efterhånden begynder at tro at vores kære søn først lære at sove en hel nat når han er 15 år gammel.

Som lille var han hurtig om at få tunet ind på nat og dag. Vi har siden han var 4+ måneder kørt det samme putteritual, med bad (hver 2. dag), nattøj, børste tænder, i seng med nusseklud, en godnatsang og så godnatkys og sov godt. Han har altid faldet hurtigt i søvn og uden de store udfordringer.

Omkring 7 mdrs alderen sov han igennem og gjorde det hver eneste nat indtil natten inden hans 1 års fødselsdag hvor han blev syg med influenza og siden der har han nok sovet igennem små 10 gange.

Han er en dreng der forstår UTROLIGT meget og er meget opmærksom. Han husker sagtens ting der er sket for 3-4 uger siden, små hverdagsting. Han er yderst velartikuleret og snakker ofte i lange sætninger, taget hans alder i betragtning.

Han har for nyligt haft høj feber i flere dage i ...


Annonce

... streg hvor han så fik konstateret mellemøresbetændelse på begge øre. Han kom i penicillinbehandling og han siger ikke længere at han har ondt i ørene.

Han vågner første gang ved 21.00 tiden og tager vi ham ikke ind i hans slyngevugge der, så vågner han igen og igen - hvis vi prøver at få ham til at falde i søvn i sin egen seng efter de 2-3 opvågninger i egen seng, så får han en sammensmeltning af ulykkelighed og kigger på os som om vi har gjort ham ondt.
Kommer han ind i sin slyngevugge, så sover han natten igennem uden opvågning. Jeg har snakket med flere børne-fysioterapeuter, nogen siger at han ikke må sove en hel nat i en slyngevugge, andre siger at det er helt okay. Ved du om det rent faktisk kan skade ham at sove i den i mange timer af gangen?

Er der noget vi kan gøre for at arbejde hen imod en god nat i egen seng?

Det var alt herfra.

Tak for en fantastisk brevkasse!

De bedste hilsner

Sams Mor

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

24. april 2018 | Sovevaner | 16 mdr.

Søvn hos tvillinger på 16 mdr

Kære Helen Jeg skrev til dig for knap 2 mdr siden angående søvnproblemer hos...

Læs hele brevet og Helens svar


20. april 2018 | Kost og ernæring | 18 mdr.

Enormt ensidigt spisende 18 måneders dreng

Hej Helen Nå, nu prøver vi lige at få nogle input til en frustrerende og...

Læs hele brevet og Helens svar


19. april 2018 | Udvikling | 16 mdr.

Utryg ved andre end mor og far

Kære Helen. Vi skriver til dig da vi har udfordringer med vores dejlige...

Læs hele brevet og Helens svar


18. april 2018 | Sovevaner | 20 mdr.

Putning af søn på 20 mdr.

Kære Helen Vi skriver til dig i håb om at få råd til putning af vores søn på...

Læs hele brevet og Helens svar


7. april 2018 | Diverse | 16 mdr.

Ørerens

Hej Helen, Hvilken måde er mest skånsom at rense øre på efter dræn? Jeg...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Steriltvandspapler

Steriltvandspapler bruges som smertestillende til fødende kvinder. Det er små indsprøjtninger af helt rent vand, som man lægger ind under huden i lænden.

Det svier, når de lægges ind og der lægges i alt 4 små steriltvandspapler ind. Når de først er lagt, oplever de fleste at de har god smertelindring. Virkningen kommer af, at stikkene afleder smerteimpulser, som netop er høje i lænden, når man har veer.

Læs mere i Babylex

Barnevogn

Når I skal købe en barnevogn er det vigtigt at I gør jer klart, hvad vognen hovedsageligt skal bruges til.

Skal den mest stå på altanen, eller skal den bruges til at gå lange ture med. Skal den kunne bæres op og ned ad trapper? Og skal den kunne være i bilens bagagerum?

Det er også vigtigt at tænke på årstiden. Både sommer, men især om vinteren, er det vigtigt at både kassen og kalechen er vandtæt. Om vinteren er det vigtigt, at både sider og bund er godt...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusind tak! Jeg bliver simpelthen nødt til at fortælle dig, hvor stor en omvæltning dit seneste svar har gjort for vores familie.

Med min korte beskrivelse af vores liv, har du simpelthen set noget vi ikke har set; at hele vores dag bare er en lang irettesættelse af vores søn. Vi var simpelthen kommet ind i en skæld-ud-spiral; skæld-ud medfører mere skæld-ud. Vi blev opmærksomme på at vi begge to tog en dyb indånding inden vi gik ind af hoveddøren, for nu vidste vi skulle ind og skælde ud. Frygteligt, at vi ikke har kunne se at det ikke var en umulig unge, men en umulig måde at tackle ham på!

Så vi besluttede i samme øjeblik vi læste dit brev at vi kun ville snakke med vores søn og slet ikke skælde ud. Selvom det kræver lidt tålmodighed, så er det bare helt vildt hvad det har gjort. Han har simpelthen været så sød og vi har hygget os så meget de seneste dage. Han er selvfølgelig ikke et dydsmønster:-) men måden vi tackler det på nu er, gør at konflikten er lynhurtigt overstået og der bliver færre af dem.

Vi er jo i virkeligheden en familie med stort overskud, med et nært og følsomt forhold til vores drenge. Vi er bare kørt ud af et helt forkert spor og det var dig der skulle åbne vores øjne.

Tusind tak, Helen! Også en hilsen fra min mand, som iøvrigt sidder med tårer i øjnene hver gang han læser svar fra dig :-)

Med venlig hilsen
En familie på fire


Annoncer

Annonce