Annonce

Annonce

Brev:

Søvn et år


9. februar 2016

Kategori:
Alder:
12 mdr.

Søvn et år

Hej Helen,

Vi har brug for at høre din mening om hvordan vi bedst muligt på en god måde lærer vores datter at sove om natten.

Hun bliver om et par dage et år, og trives rigtigt godt. Hun er i fuld gang med at lære at gå og har taget de første par skridt selv. Hun spiser godt, sover rigtigt godt altså kun om dagen. Hun går i vuggestue og har gjort det siden hun var 9 mdr. Men vi kan mærke forskellen fra før hun startede i vuggestuen og til nu.

Om dagen sover hun to gange og kan sagtens sove ca 2,5 time per gang. Hun tage den første lur ca kl 9 og den næste ca kl 14. Vi er de sidste stykke tid begyndt at vække hinde lidt før fra hendes lur for at se om det vil gøre forskel men uden held.

Vi har også haft hende til kiropraktor men dette hjalp heller ikke. Hun har også fået dræn i ørene da hun havde væske i dem og vi håbede på at det vil gøre forskel men uden held. ( drænen har hun fået for ca en mdr siden). Vi har prøvet at lade hende sove i vores værelse og så i hendes eget, og i vores senge men uden effekt. Vi ved snart ikke hvad vi skal gøre.

Det er godt nok svært at få hverdagen med arbejde og børn til at hænge sammen når man bliver vækket næsten hver time og når det har stået på i 9 mdr.

Lige ...


Annonce

... nu sover hun i eget værelse og bliver puttet ca kl 19:30-20. Hun får en godnat flaske og bliver lagt i trammesengen hvor vi vugger hende blidt, og hun falder relativt hurtigt i søvn. Men hun vågner første gang efter ca 40 min til en time. Og der vugger vi igen, og ved ca 12 tiden får hun en flaske mere så hun kan falde til ro igen, der er de min mand som har første vagt. ( vi sover næsten på skift for at være sikre at vi får lidt søvn).

Hun vågner efterfølgende hver time hvis ikke mere, og når vi ikke kan gå frem og tilbage mere ca kl 02 der kommer hun ind i vores seng og her kan hun være vågen i to timer og rode rundt i sengen og der bliver hun også så frustreret og ked af det at hun igen får lidt flaske ( vi er op på ca en til to flasker i løbet af natten, da vi prøver ikke at give hende 210 ml hver gang) men det hjælper heller ikke at hun kommer i vores seng, der forsætte showet med at hun vågner så tit, og der får hun sut og bliver vugget et stk tid og så sover hun igen.

Vores dag starter ca kl 06:20 og der får hun grød og afsted i vuggestuen. Hun kan godt lide vuggestuen og trives fint der.

Hvad skal vi gøre for at ændre på vores situation, håber du har nogle gode råd.

Mange hilsner
De trætte forældre

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

18. april 2018 | Sovevaner | 11 mdr.

Natteamningen - hjælp!

Kære Helen Jeg har længe ville tegne et abbonoment her hos dig, og har nu...

Læs hele brevet og Helens svar


7. april 2018 | Sovevaner | 13 mdr.

Fra 2 til 1 lur

Hej Helen Tak for svar på mit brev ang. at det var svært at putte. vores...

Læs hele brevet og Helens svar


6. april 2018 | Sovevaner | 13 mdr.

1 årig svært ved at falde i søvn om aftenen

Hej Helen En meget frustreret mor her søger råd og vejledning. Vores pige...

Læs hele brevet og Helens svar


5. april 2018 | Sovevaner | 10 mdr.

10 måneder og lure om dagen

Kære Helen Vores datter på knap 10 måneder har haft en (lidt lang) periode,...

Læs hele brevet og Helens svar


3. april 2018 | Sovevaner | 11 mdr.

Det går bedre... men

Kære Helen Tak for din grundige og omsorgsfulde besvarelse. Efter vi er...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Bleer

Det må anbefales at bruge engangsbleer, da dette er både nemt og rart for mor og barn. Bleerne bliver bedre og bedre kvalitet og det er muligt at købe svanemærkede bleer, så man både skåner barn og miljø. Det er normalt ikke mere miljøbelastende at bruge engangsbleer, end stofbleer der skal vaskes, koges og tumbles.

Dit barn skal i starten skiftes 6-10 gange i døgnet og barnet vil ofte bruge ble til det er 2 ½ - 3 år gammelt. Efter 3 års alderen bruger mange stadig ble om...

Læs mere i Babylex

Navle

Hos det nyfødte barn sidder stadig en rest fra navlestrengen, som vil falde af, af sig selv, når barnet er mellem ca. 5 dage og tre uger gammelt. Det er normalt at det kan bløde fra navlen i denne periode og det kan også lugte fra navlen, da det er en forrådningsproces der sker.

Du skal være opmærksom på at navlen ikke begynder at lugte for meget, da det kan være tegn på infektion. Hvis navlen lugter gennem barnets tøj, er det for meget. Hvis der er rødme omkring navlen, kan...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak for dine svar, der altid er en STOR hjælp.

Tak fordi du er der, det er dejligt at kunne skrive til dig!

Fra Karina, mor til dreng på 5 mdr.


Annoncer

Annonce