Annonce

Annonce

Brev:

Bekymret mor


9. august 2021

Kategori:
Alder:
2 år, 6 mdr.

Bekymret mor

Hej Helen.

Min dreng på 2.5 går i dagpleje, han startede i vuggestue, da han er en bulderbasse, men han kunne ikke forskellige pædagoger om morgenen, så vuggestue og jeg blev enige om at skifte til dagpleje, desværre da han var faldet til i dagplejen, skulle dagplejeren på uddannelse, så det blev til endnu et skift og der er han nu.

Jeg spørger hver dag når jeg henter, hvordan dagen er gået, og har altid fået advide det er gået fint, han er bagud med sprog og har haft spurgt dagplejeren for noget tid siden, om han kunne få noget hjælp, men fik advide det gjorde man ikke før han startede i børnehave. Men her for ca 1 måned siden, blev jeg ringet op af pædagogen der er tilknyttet, at hun synes vi skulle have et møde ang talepædagog, jeg var lettet over at nu fik han noget hjælp, men mødet slog mig fuldstændig ud, her blev jeg oplyst om at i dagplejen, at han skal guides i forhold til at lege med de andre børn, men han vil gerne de andre børn. Jeg har en stor dreng på 18 år også, så han har ingen småsøskende at lege med herhjemme, og blev oplyst om han hurtigt mister fokus.

Det sidste har jeg haft snakket med dagplejeren om, ...


Annonce

... når vi læser godnat historie at han hurtigt mister interessen, i dagplejen er han en indadvendt dreng, der skal se tingene lidt an, og blev oplyst om at han har det med at ligge tingene hurtigt tilbage på sin plads, eller sætte biler på rækker eller i klynger, den dreng de fortalte om er han ikke herhjemme, her er han en vovetrold uden lige, og bygger meget med lego/togbane, og der bliver ikke lagt ting på plads medmindre jeg ber ham om det, han vinker til alle når vi er ude og gå tur, elsker at kramme og kysse.

Jeg føler mig snydt på en eller anden måde, at i over 1 år har jeg spurgt hver eneste dag, hvordan dagen er gået, og at alt var fint, og så får man advide alt dette, har fuldstændig mistet tilliden til dagplejemoren, man vil jo for alt i verdenen gerne vide om ens barn trives, har du nogle gode råd?

Aflevering i dagplejen har ikke været nem længe når vi kommer ind af døren, går han i strejke og sætter sig på gulvet og græder, men det er heldigvis hurtigt overstået igen, og er det normalt at han ikke virker lige glad hver gang for at se sin mor, når jeg henter ham igen?

Hilsen hende
der føler sig som en dårlig mor

Læs Helens svar »Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

18. juni 2024 | Sovevaner | 2 år, 4 mdr.

Hårpilleri

Kære Helen, Min mand og jeg er forældre til en fuldstændig fantastisk pige...

Læs hele brevet og Helens svar


13. juni 2024 | Diverse | 2 år, 6 mdr.

Mistrivsel i vuggestue

Kære Helen. Min datter på 2 år og 6 måneder går i en vuggestue med cirka 25...

Læs hele brevet og Helens svar


29. maj 2024 | Udvikling | 2 år, 7 mdr.

Motorisk sansesøgende

Kære Helen, Så er det os igen 😅 Vi har jo en dejlig dreng på 2 år...

Læs hele brevet og Helens svar


23. maj 2024 | Sovevaner | 2 år, 2 mdr.

Putte senere eller vække fra lur

Kære Helen Tusind tak for dit forrige svar angående night terror. Der var...

Læs hele brevet og Helens svar


15. maj 2024 | Sovevaner | 2 år, 10 mdr.

Putning af 2 børn

Hej Helen Jeg skriver til dig for at få lidt input til ny putterutine...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Mødregruppe

De fleste kommuner tilbyder nybagte mødre at komme i en mødregruppe, som oftest vil bestå af 5-8 mødre, som har barn i nogenlunde samme alder.

Sundhedsplejersken spørger, om man er interesseret i at være med i en mødregruppe og sender så invitationer ud til første gang, man mødes. Nogle gange mødes man første gang privat hos en af mødrene, andre gange mødes man i et lokale, som sundhedsplejersken bruger til formålet.

Det kan være en stor glæde at mødes med andre...

Læs mere i Babylex

Barneseng

Når man skal vælge seng til sit barn er der visse ting, man kan gå efter. Noget af det vigtigste er at sengen er sikkerhedsmæssigt i orden.

Forbrugerrådet tester jævnligt de børnesenge som er på markedet og her ser man bl.a. på at sengen skal kunne tåle at blive slået, banket på og hevet i. Sengene bliver tjekket for at barnet ikke kan få fingrene i klemme og at tremmeafstanden er korrekt, så barnet ikke kan komme i klemme med sit hoved og sidde fast i sengen.

Den...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og mad. Bogen er propfyldt med tips, opskrifter og praktiske dagsplaner!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak igen for dine altid gode råd!! Herhjemme er du "Hende net-fidusen med de gode råd", som min mand kalder dig med stor veneration - hehe ;)

Hilsen familien fra Frederiksberg


Annonce