Annonce

Annonce

Brev:

Natteuro - 7 mdr.


23. januar 2023

Kategori:
Alder:
7 mdr.

Natteuro - 7 mdr.

Hej Helen,

Vi bøvler virkelig med musen om natten lige for tiden.

Hun kan ikke falde i søvn efter amningerne, hun vender og drejer sig og roder rundt indtil hun begynder at græde fordi hun er frustreret over ikke at kunne sove..

Jeg prøver at ligge hende helt tæt ind til mig, ligge hende for sig selv, ligge hende ovenpå mig, ligge hende under min dyne, uden dyne, hendes egen dyne... jeg aer hende, holder en hånd på hende, jeg gør ingenting. Jeg har virkelig forsøgt alle ting jeg overhovedet kan komme i tanke om og hvis jeg er heldig, virker noget i 2-5 minutter.. Men så starter uroen igen.. Og før hun vågner helt op og græder fuldstændig fordi hun er træt og vil sove men ikke kan, så går far ind på bolden med hende 🙏🏻 og i mellemtiden kan jeg have forsøgt en eller tre ting, afhængig af hvad der har virket.

På de nætter hvor det er aller værst, kan hun komme på bolden 3 gange indenfor en time, fordi hun efter gange kort tid, vågner igen. Og der er ikke rigtig noget system i, om det er fordi hun har været på bolden i 2, 5, ...


Annonce

... eller 10 minutter..

Det at hun sover i min seng og bliver ammet hyppigt om natten, kan der ikke gøres noget ved og måske kan der slet ikke gøre noget ved det her, fordi det bare er en fase vi alle skal igennem..

Men hvis der er noget jeg overser, vil jeg gerne vide det.

Nathopperiet har stået på siden midt december og er intensiveret. Før var det måske en eller to i ugen. Nu er vi heldige hvis det kun er 2 gange en nat (men der er mere 3-5 gange om natten) ... Hun har fået et par tænder, men ikke noget hun har brokket sig over og er begyndt at spise fast føde til nytår da hun blev 6 måneder ..

Jeg håber at du har noget input som kan hjælpe os videre eller også må vi bare vide tænderne sammen og tro på, at det ikke fortsætter til hun er teenager og endelig sover noget mere 😅

Hun sover ca fra 20.30 - 06.00 (men jo meget, meget afbrudt) så er hun vågen til kl 8, sover til 9.30/10.00 og bliver puttet igen ca kl 12 hvor hun også sover ca halvanden time og så tager hun en 30-60 minutters skraber ved en 16 tiden

Venlig hilsen
C

Læs Helens svar »Annoncer

Sponsorerede artikler

Øget sikkerhed til barnet og bedre søvn til alle

Samsovning skal være trygt og med øget sikkerhed til barnet.

Sleep Well vesten giver barnet ro i kroppen. Barnet har jo ligget fast i maven på mor og vil have den ro og tryghed tilbage i kroppen. Man kan sige at vesten er den ekstra hånd du tit står og mangler.

Når ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

29. januar 2023 | Kost og ernæring | 6 mdr.

Ost, Nødder og Hørfrøolie

Hej Helen. Vi vil gerne at vores datter skal leve vegetarisk og derfor er vi...

Læs hele brevet og Helens svar


25. januar 2023 | Kost og ernæring | 6 mdr.

Amning som vinden blæser

Kære Helen Dejlige lillebror vil gerne die ofte om natten. For ofte til, at...

Læs hele brevet og Helens svar


25. januar 2023 | Sovevaner | 6 mdr.

Sove på maven?

Kære Helen Lillebror er blevet 6 måneder og har altid været glad for at...

Læs hele brevet og Helens svar


18. januar 2023 | Sovevaner | 5 mdr.

Sut om natten - 5 mdr.

Kære Helen Min datter er 5 mdr, og total afhængig af sin sut til natten....

Læs hele brevet og Helens svar


16. januar 2023 | Bedsteforældre | 5 mdr.

Baby sove ude hos bedsteforældre

Hej Helen Hvornår mener du, at det er ok at babyer sover ude hos...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Negle

Spædbarnets negle er meget bløde og i starten vil du fint kunne nulre neglene af.

Når neglene bliver hårde og adskiller sig fra blommen, så kan du begynde at klippe dem med en saks. Det er her vigtigt at du klipper neglene lige over.

Du kan evt. bruge en lille fil til at afrunde hjørnerne på neglene, så barnet ikke kan rive sig.

Læs mere i Babylex

Børnemad, færdiglavet

Færdiglavet babymos er lavet af kontrollerede råvarer og gjort holdbart ved varmebehandling. Det er intet ernæringsmæssigt i vejen med de færdiglavede børnemadsprodukter. Hjemmelavet mad er dog lige så godt.

Vær opmærksom på at færdiglavet børnemad let bliver for findelt i konsistensen og det er vigtigt at barnet stille og roligt vænnes til familiemad og også tilbydes mad, som kræver en vis tyggefunktion og som indeholder naturligt "mere bid".

Du kan finde...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog til far - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Jeg har nu i over 3 år været medlem af din hjemmeside og har ALTID påskønnet dine gode og fornuftige råd omkring mine to børn. Selvom du aldrig har mødt mine børn, har du altid rådgivet mig som om du hele tiden har været en del af deres liv......

Du er klart den bedste og ærligste sundhedsplejerske jeg nogenside har stiftet bekendtskab med, og jeg vil altid sætte pris på dine gode råd, som har gjort min hverdag bedre og mindre skræmmende.

Endnu engang tusind tak.


Annonce