Annonce

Annonce

Kæledyr og børn


6. marts 2022

I rigtig mange børnefamilier har man en eller anden form for kæledyr, og det er ofte en hund, kat eller et andet kæledyr med pels.

Det kan være rigtig dejligt for børn at vokse op sammen med dyr, og det er lærerigt at skulle hjælpe til med at passe et dyr og sørge for,, at dyret har det godt. At skulle være med til at tage sig af et kæledyr lærer dit barn om ansvar. Det overordnede ansvar for kæledyret er dog dit. Du kan ikke regne med, at dit barn selv kan sørge for et kæledyr, før barnet er 10-12 år gammelt. Det er derfor dig, der skal sørge for, at dyret får vand, mad, ...


Annonce

... bliver gået med, får redt pelsen, at buret bliver renset, vand i akvariet bliver udskiftet osv. osv.

Et kæledyr er ofte en rigtig god ven, og mange børn betror sig til deres kæledyr. Det er rigtig dejligt at have en at kunne fortælle hemmeligheder til, eller som glad møder en, når man har haft en dum dag.

At skulle sige farvel til et kæledyr kan også være en skånsom måde at få lidt viden om liv og død. På et tidspunkt skal kæledyret herfra, og det kan være rigtig svært at tage afsked. Måske skal kæledyret begraves i haven, eller I kan lave en lille mindehøjtidelighed.Annoncer

Sponsorerede artiklerSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og mad. Bogen er propfyldt med tips, opskrifter og praktiske dagsplaner!

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Tak for en fantastisk hjemmeside. Det er så dejligt at mærke, hvordan du virkelig sætter dig ind i hvert enkelt spørgsmål og du giver nogle rigtigt gode svar!

Tak fra tvillingernes mor


Annonce