Køkkenhygiejne
22. august 2006
Når man laver mad til småbørn er god køkkenhygiejne vigtig. Små børns forsvar overfor bakterier er mindre end voksnes og derfor får børn lettere ondt i maven eller en maveinfektion.
- Undgå at sprede bakterier mellem rå madvarer. Brug derfor forskellige redskaber (kniv, skærebræt mv) til kød og grøntsager og det samme ved rå og færdiglavet mad.
- Frostvarer skal tøs op i en skål i køleskabet
- Rester fra dagens måltider sættes på køl med det samme. Skal en varm ret i køleskabet sættes den ind, så snart den er dampet af.
- Madindkøb sættes altid på køl straks du er kommet hjem.
Annoncer
Produktnyheder
Forebyg bleudslæt for børnenes skyld
Rigtig mange babyer oplever problemer med rødme og irritation i bleområdet. Det kan være både smertefuldt og forstyrrende for barnets normale søvn- og spisemønster. Med korrekt hudpleje kan du nemt og skånsomt forebygge, at problemerne opstår og således hjælpe dit barn til en sund og ...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.