Brev:
Fra tudkop til almindelig kop/glas
Kære Helen,
Så kommer der allerede et spørgsmål mere fra mig:)
Min datter har til nu drukket sit vand og sin "aftensmælk" fra en tudkop. Til fællesmåltiderne vil hun nu meget gerne drikke fra mit og fars vandglas og det må hun jo mere end gerne:)
Derfor er det jo måske på tide at vi fjerner "tuden" på koppen. Vi har allerede prøvet en del gange her den sidste måneds tid, men i stedet for at drikke kigger hun i koppen og hælder så det hele ud over sig selv. Derefter stikker hun hånden ned i den tomme kop for at tjekke om der er noget tilbage. Man kan jo næsten ikke lade være med at grine for hun sidder der og synes ...
... det er så sjovt, men det er jo lidt upraktisk i længden;)
Vi viser og forklarer og hun drikker så fint når vi holder, men det samme sker hver gang når hun får glasset selv. Som med det meste tager vi jo bare tiden til hjælp, og egentlig tror jeg nu hun ved hvad hun skal, måske har vi ventet for længe....
I mellemtiden: har du nogle gode fif og forslag til at hjælpe hende videre og evt. undgå at alt hendes tøj bliver vådt hver gang?
Tak for en god brevkasse!:)
PS. For tiden er de udenfor i vuggestuen det meste af dagen, så der drikker hun af drikkedunk, derfor er det kun herhjemme hun kan øve sig i at drikke fra kop.
Annoncer
Sponsorerede artikler
OLÍVY – SIG FARVEL TIL RØDE BABYNUMSER
Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du nemt forebygge røde babynumser og give dit barn ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
2. juni 2023 | Udvikling | 18 mdr.
Vil ikke spise, vil ikke have skiftet ble
Hej Helen Lige pludselig begyndte vores lille pige på 18 måneder, at blive...
30. maj 2023 | Sygdom | 18 mdr.
Kære Helen Tak for dit uddybende svar. Jeg har lige brug for nogle sidste...
30. maj 2023 | Sygdom | 18 mdr.
Hej Helen Tak for dit svar. Det giver mig anledning til st spørge om, om du...
28. maj 2023 | Sygdom | 18 mdr.
Kære Helen Jeg skriver til dig, da jeg bekymrer mig om, om min datter har...
27. maj 2023 | Udvikling | 12 mdr.
Kære Helen Jeg har en dreng, som netop er blevet et år. Han er i alle...
Viden om børn:
Snore i børnetøj
Der kan være snore i dit barns tøj - snore kan sidde i hætter og kraver, i handsker osv. og det kan være farligt. Lange snore bør undgås, de kan hænge fast i rutschebanen og klatrestativet på legepladsen, - og i værste fald kan børn blive kvalt ved det.
Se derfor dit barns tøj igennem og er der snore, så kan det være en god idé at afkorte snoren mest muligt. Det vil også være en god idé ikke at binde knuder eller sætte andet på snoren, som kan sætte sig fast i legeredskaber,...
Stamceller
Vores krop er bygget op af celler og Stamceller er oprindelige celler, hvorfra kroppens andre celler udvikler sig. Stamceller findes i det tidlige fosteranlæg, i navlestrengsblod hos nyfødte og i knoglemarven. Man kan sige at stamceller er en umoden celle, der i princippet kan udvikle sig til en hvilken som helst celle i kroppen.
Der forskes i at kunne udnytte stamceller fra fostre, da fosterstamceller kan være et vigtigt led i at helbrede mange forskellige sygdomme.
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.