Annonce

Annonce

Brev:

Lure og overvejelse omkring om datter skal på eget værelse


5. november 2018

Kategori:
Alder:
4 mdr.

Lure og overvejelse omkring om datter skal på eget værelse

Kære Helen

Selvom mit spørgsmål mest går på om A skal på eget værelse, så søger jeg nok også lidt råd omkring, om du synes vi skal gøre noget anderledes ift hendes lure i løbet af dagen, for at få en nemmere aften, så vi ikke skal kæmpe sådan med at holde hende vågen.

Vores datter er nu 4,5 mdr. Vi begynder at overveje om hun skal ind og ligge på sit eget værelse, som er lige op af vores. Hun bliver lagt omkring kl 19.30, hvor vi har kæmpet lidt for at holde hende vågen, men vil ikke lægge hende tidligere, da vores dag så starter meget tidligt dagen efter. Vi har prøvet nogle gange at lægge hende til lur ved 17.30 tiden, men hun er virkelig svær, selvom hun er træt. - hvis det lykkes, så tager hun ca 45 min., hvorefter hun så er nogenlunde frisk i en times tid. Hun tager for det meste 3 lure i løbet af dagen, hvor hun sover mellem 1 - 2,5 time og er super nem at lægge til de lure.

Der er ikke en fuldstændig rytme, men kan ca ...


Annonce

... holde sig vågen i 2 timer ad gangen og vågner mange gange fra sidste lur omkring 16.30. Nogle gange, når vi har prøvet at lægge hende til en sidste 4. lur ved 18 tiden, så er hun gået igang med sit lange stræk, selvom det er i barnevognen udenfor, og når vi så prøver at bære hende ind, vågner hun og så bliver natten virkelig dum, da hun så er urolig hele natten og har virkelig mange opvågninger.

For det meste, når vi har lagt hende i hendes seng, sover hun tungt indtil omkring ved 01 tiden, hvor hun ofte begynder at “møffe” rundt i sengen. - hun skal ikke op. - så snart hun får sut falder hun hen igen, men kan ofte vågne sådan op til flere gange. Mellem 3-5 får hun flaske (begynder at snakke, når hun er sulten) og herefter sover hun videre til omkring 6.30-7. Tror du, at det vil være godt at komme hende på eget værelse eller tror du, vi kommer til at skulle løbe pendulfart til hendes værelse?

God dag.

Mange hilsner
mor til A

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

20. august 2019 | Udvikling | 5 mdr.

Kravle og generthed

Kære Helen Jeg har lidt forskellige spørgsmål ang. motorisk udvikling og...

Læs hele brevet og Helens svar


20. august 2019 | Kost og ernæring | 5 mdr.

Hyppigt mælkbehov, skemad og god rytme

Kære Helen Tak for en god brevkasse, som har givet os stor inspiration til...

Læs hele brevet og Helens svar


18. august 2019 | Sovevaner | 4 mdr.

Vores baby på 4,5 måned powernapper

Kære Helen, Jeg skriver til dig for at, forhåbentligt, få en forklaring, et...

Læs hele brevet og Helens svar


3. august 2019 | Kost og ernæring | 5 mdr.

Dagsplan ifb med dagplejestart

Kære Helen. Tak for en god og informativ brevkasse. Jeg håber du kan hjælpe...

Læs hele brevet og Helens svar


31. juli 2019 | Transport og ferie | 5 mdr.

Mor på forlænget weekend alene?

Hej Helen, Jeg har fået en forlænget weekend til Italien i oktober i...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Amning og medicin

Når du spiser og drikker, så går det du indtager via din blodbane over i mælken og vil således blive overført til dit barn. Derfor er det meget vigtigt at du taler med din læge, hvis du har behov for at tage medicin, når du ammer dit barn.

Der kan være mange grunde til at man får medicin, når man ammer. Der kan være behov for smertestillende, der kan være behov for antidepressiv medicin, antibiotika og mange andre ting og der findes næsten altid præparater, som kan tages selvom...

Læs mere i Babylex

Gylp

Når barnet spiser, sluger det ofte lidt luft, eller kommer til at spise for meget eller for hurtigt. Det resulterer i at barnet ofte gylper efter et måltid og det er helt normalt. Ofte er det når barnet bøvser, at der kommer lidt mælk med op. Hvis dit barn får flaske, kan du måske ændre lidt på flaskesuttens hul. Hvis hullet er for stort, så løber mælken for hurtigt. Du kan også forsøge at ændre spisestillingen, så barnet sidder mere lodret, når det får mad.

Du skal være...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og mad. Bogen er propfyldt med tips, opskrifter og praktiske dagsplaner!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak igen for dine altid gode råd!! Herhjemme er du "Hende net-fidusen med de gode råd", som min mand kalder dig med stor veneration - hehe ;)

Hilsen familien fra Frederiksberg


Annonce