Annonce

Annonce

Brev:

Lure og overvejelse omkring om datter skal på eget værelse


5. november 2018

Kategori:
Alder:
4 mdr.

Lure og overvejelse omkring om datter skal på eget værelse

Kære Helen

Selvom mit spørgsmål mest går på om A skal på eget værelse, så søger jeg nok også lidt råd omkring, om du synes vi skal gøre noget anderledes ift hendes lure i løbet af dagen, for at få en nemmere aften, så vi ikke skal kæmpe sådan med at holde hende vågen.

Vores datter er nu 4,5 mdr. Vi begynder at overveje om hun skal ind og ligge på sit eget værelse, som er lige op af vores. Hun bliver lagt omkring kl 19.30, hvor vi har kæmpet lidt for at holde hende vågen, men vil ikke lægge hende tidligere, da vores dag så starter meget tidligt dagen efter. Vi har prøvet nogle gange at lægge hende til lur ved 17.30 tiden, men hun er virkelig svær, selvom hun er træt. - hvis det lykkes, så tager hun ca 45 min., hvorefter hun så er nogenlunde frisk i en times tid. Hun tager for det meste 3 lure i løbet af dagen, hvor hun sover mellem 1 - 2,5 time og er super nem at lægge til de lure.

Der er ikke en fuldstændig rytme, men kan ca ...


Annonce

... holde sig vågen i 2 timer ad gangen og vågner mange gange fra sidste lur omkring 16.30. Nogle gange, når vi har prøvet at lægge hende til en sidste 4. lur ved 18 tiden, så er hun gået igang med sit lange stræk, selvom det er i barnevognen udenfor, og når vi så prøver at bære hende ind, vågner hun og så bliver natten virkelig dum, da hun så er urolig hele natten og har virkelig mange opvågninger.

For det meste, når vi har lagt hende i hendes seng, sover hun tungt indtil omkring ved 01 tiden, hvor hun ofte begynder at “møffe” rundt i sengen. - hun skal ikke op. - så snart hun får sut falder hun hen igen, men kan ofte vågne sådan op til flere gange. Mellem 3-5 får hun flaske (begynder at snakke, når hun er sulten) og herefter sover hun videre til omkring 6.30-7. Tror du, at det vil være godt at komme hende på eget værelse eller tror du, vi kommer til at skulle løbe pendulfart til hendes værelse?

God dag.

Mange hilsner
mor til A

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

16. januar 2019 | Udvikling | 5 mdr.

5 måneder og ligge på maven

Hej Helen. Vores datter bliver 5 mdr her den 20 jan. og hun er ikke meget...

Læs hele brevet og Helens svar


14. januar 2019 | Udvikling | 5 mdr.

Meget pylret fra starten af

Hej Helen Min datter har været hvad jeg ville kalde svær, lige fra starten...

Læs hele brevet og Helens svar


14. januar 2019 | Kost og ernæring | 4 mdr.

Grød og modermælk

Hej Helen, Vi har nu læst et par steder at mange forældre begynder at give...

Læs hele brevet og Helens svar


14. januar 2019 | Sovevaner | 4 mdr.

Sover i mærkelige positioner i sin slyngevugge

Kære Helen, Vores datter Uma er 15 uger nu, og vi har generelt ikke noget...

Læs hele brevet og Helens svar


11. januar 2019 | Sovevaner | 5 mdr.

B menneske på 5 mdr. Krise kl. 22

Hej Helen. Tak for en fin brevkasse som vi flittigt følger herhjemme....

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Colostrum (råmælk)

Colostrum er navnet på den mælk der dannes i brystet umiddelbart efter fødslen. Dette kaldes også råmælk og alle kvinder vil danne råmælk, også selvom de føder for tidligt.

Råmælken er meget proteinrig og indeholder antistoffer som er med til at bekytte barnet mod sygdomme og beskytte imunforsvaret. Antistofferne beskytter mod sygdomme ved at beklæde tarmsystemet indvendigt, så bakterier mv. trænger ind i tarmen.

Colostrum er fed og gullig. Den kommer i små...

Læs mere i Babylex

Omega-3 til gravide

Omega-3 fedtsyrer er sunde fedtsyrer, som især findes i fede fisk.

Omega-3 er meget vigtigt for udviklingen af fosterets og spædbarnets nervesystem og hjerne, synssansen og de kognitive færdigheder (indlæringsevne og hukommelse).

Derudover viser undersøgelser at Omega-3 har betydning for om graviditeten opnår normal længde og om barnet har en normal fødselsvægt.

Hvis du spiser 200-300 g. fisk om ugen, så er fedtsyrerne altid tilgængelige for dit...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om gråd og trøst, som er en guldgrube af information til desperate forældre.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak for dit svar til min ældste søn og hans spørgsmål om ’bierne og blomsterne’. Vi har læst et par bøger sammen, han grinede rigtig meget … men fik stillet sin nysgerrighed!

Det var en rigtig god idé at læse bøger sammen, for du har jo fuldstændig ret: Det kan være grænseoverskridende for både barn og voksen af snakke om den slags sammen, mens en bog oplyser nøgternt og godt. Intimsfæren bevares intakt, genialt!


Annonce