Annonce

Annonce

Søvn


26. august 2013

Børn sover ikke som os voksne, og søvnen og måden barnet sover på, ændrer sig lidt hele tiden. I nogle periode vil børn naturligt sove dårligere end i andre perioder - det sker især, når barnet udvikler sig rigtig meget både motorisk og mentalt, ligesom børn der starter i daginstitution, er syge eller måske får en ny lillebror eller lillesøster, naturligt også sover dårligt i disse perioder.

Jeg bliver tit spurgt: "Hvad gør jeg galt?" eller "Hvordan skal jeg præcist gøre for at få mit barn til at sove?", og mange forældre efterlyser en bestemt metode at følge. Men børn er forskellige og har forskellige søvnproblemer, og derfor findes der ...


Annonce

... ikke en universel opskrift på, hvordan man får sit barn til at sove. En ting er dog sikkert - alle børn kan lære at sove, og de kan lære at sove på en tryg og omsorgsfuld måde.

Jeg er ikke tilhænger af at lade børn græde sig i søvn, - det at komme i seng skal forbindes med noget trygt, dejligt og rart. Det skal være en afsluttende stund på dagen, som man ser frem til. Det skal være dejligt at komme i seng.

Derfor har jeg skrevet "Helens bog om børn og søvn", hvor jeg guider dig igennem de forskellige søvnproblemer børn kan have og fortæller, hvorfor barnet sover som det gør og hvad du så kan gøre, for at hjælpe barnet (og dig selv) videre :)



Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for dit svar ang. vores datter. Jeg tror virkelig, at du ramte plet med dit svar!

Mor til sensitiv pige på 4 måneder


Annonce