Annonce

Annonce

Høj stol til baby


1. februar 2022

Når barnet begynder at kunne sidde selv, er det en god idé at anskaffe en høj stol. Så kan barnet sidde med ved bordet under måltiderne, og det kan også følge med i, hvad I laver ved køkken- og spisebordet.

Der findes mange forskellige modeller af højstole, men de fleste vælger i dag en model, som kan stå ved spisebordet. Det giver mulighed for, at baby kan være med ved bordet, når familien sidder og spiser og på den måde naturligt tage del i måltiderne.

De fleste børn vil kunne sidde i højstol, når de er omkring 6 måneder og skal til at spise skemad. Du kan dog til nogle højstol købe en newborn-sæde, så baby godt kan være med ved bordet, selvom det endnu ikke er blevet stærk nok i ryggen til at kunne sidde.

Der findes også højstole, som let kan skilles ad, mobile ...


Annonce

... stole eller sæder, som kan medbringes, når man skal i byen, så barnet også kan sidde med ved bordet, når I er på besøg hos andre. Nogle højstole er kun til børn under ca. 12-18 måneder, herefter vokser barnet ud af stolen. Andre højstole kan løbende ændres, så de kan bruges til barnet bliver langt ældre.

Generelt kan man sige, at stolen skal være stabil, den må ikke kunne klappe sammen eller vælte, og en evt. låsemekanisme må ikke kunne åbnes af børn. Der skal være en form for strop imellem barnets ben eller en sele, som sikrer, at barnet ikke kan falde ud igennem stolen, og stolen skal give støtte til ryg og ben. Der bør således være en fodstøtte, og det er rigtig godt, hvis fodstøtter kan justeres løbende i takt med, at barnet vokser.

Et barn i høj stol må aldrig være uden opsyn.



Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog til far - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Tusinde tak for en informationsrig hjemmeside og nogle virkelig fantastiske bøger om børn! Jeg har erhvervet mig hele din bog-serie og efter at have læst dem, bruger jeg dem stadig ofte som opslagsværk. Tak for dem!

Venlig hilsen
Cecilie


Annonce