Annonce

Annonce

Drikkevarer til børn


2. februar 2022

Små børn bør drikke mælk og vand.

½ liter mælkeprodukt om dagen:
Det anbefales, at børn og voksne drikker ca. ½ liter mælkeprodukt om dagen. Til børn i alderen 1-2 år anbefales mælkeprodukter med 1.5% fedtindhold (letmælk), og til børn i alderen 2-3 år anbefales det at drikke og spise mere fedtfattigt - det vil sige skummet-, mini- og kærnemælk og lette surmælksprodukter. Nogle børn kan dog godt have brug for letmælk og letmælksprodukter frem mod 3 års alderen.

Koldt vand slukker tørsten bedst:
Det anbefales, at du lærer dit ...


Annonce

... barn at drikke vand så tidligt som muligt. Hav altid en kande med postevand i køleskabet og medbring også en vandflaske, når I er på tur. Hvis du gerne vil tilsætte lidt smag, så brug lidt citronsaft, agurk- eller jordbærskiver.

Sodavand kun til festlige lejligheder:
Børn under 3 år børn som udgangspunkt ikke tilbydes sodavand, og børn, der er mere end 3 år, bør kun tilbydes sodavand en gang imellem til festlige lejligheder - og i begrænset mængde. Giv evt. lidt juice eller fortyndet saft en gang imellem, hvis det skal være lidt festligt.Annoncer

Sponsorerede artikler

Woodland Wonders er inspirerende mad til din baby

De økologiske grødblandinger fra Woodland Wonders er for dig, der ønsker at tilbyde din baby økologiske produkter af høj kvalitet med minimalt forarbejdede råvarer, og som samtidig er nemme at tilberede. Kun det bedste er godt nok til din baby. Derfor består grødblandingerne fra Woodland Wonders ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Dette er mit første brev til dig - men mærkeligt nok, så har det ikke været muligt for mig at finde svaret i hverken bøger eller ved søgning på nettet, så jeg håber, at du kan gøre mig klogere.

På forhånd tak, Emilies mor


Annonce