Annonce

Annonce

Drikkevarer til børn


2. februar 2022

Små børn bør drikke mælk og vand.

½ liter mælkeprodukt om dagen:
Det anbefales, at børn og voksne drikker ca. ½ liter mælkeprodukt om dagen. Til børn i alderen 1-2 år anbefales mælkeprodukter med 1.5% fedtindhold (letmælk), og til børn i alderen 2-3 år anbefales det at drikke og spise mere fedtfattigt - det vil sige skummet-, mini- og kærnemælk og lette surmælksprodukter. Nogle børn kan dog godt have brug for letmælk og letmælksprodukter frem mod 3 års alderen.

Koldt vand slukker tørsten bedst:
Det anbefales, at du lærer dit ...


Annonce

... barn at drikke vand så tidligt som muligt. Hav altid en kande med postevand i køleskabet og medbring også en vandflaske, når I er på tur. Hvis du gerne vil tilsætte lidt smag, så brug lidt citronsaft, agurk- eller jordbærskiver.

Sodavand kun til festlige lejligheder:
Børn under 3 år børn som udgangspunkt ikke tilbydes sodavand, og børn, der er mere end 3 år, bør kun tilbydes sodavand en gang imellem til festlige lejligheder - og i begrænset mængde. Giv evt. lidt juice eller fortyndet saft en gang imellem, hvis det skal være lidt festligt.Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog til far - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusind tak for dine tidligere svar som er virkelig brugbare.

Jeg er glad for din tilgang til barnet. Synes det kan virke meget frustrerende at der stilles store krav til de små og at der er en holdning til at man bare skal tage "kampen" med dem og dermed have sig et ulykkeligt barn. Så hvor er jeg glad for at have dig!

Med venlig hilsen
Pernille, mor til dreng på 6 måneder


Annonce