Annonce

Annonce

Modermælkserstatning


30. januar 2022

Modermælkserstatning gives til børn, der ikke ammes eller tilbydes udmalket modermælk - og modermælkserstatning kan gives fra fødslen. Modermælkserstatning er sammensat, så det ligner modermælken mest muligt, og børn udvikler sig og trives rigtig godt på modermælkserstatning.

Modermælkserstatninger har et højere indhold af protein, mineraler og vitaminer, end man ser i modermælk. Det skyldes, at barnet ikke kan optage næringstofferne helt på samme måde. Modermælkserstatning indeholder også en del vigtige fedtstoffer, både mælkefedt og/eller vegetabilsk fedt, og derudover er det ofte tilsat langkædede polyumættede fedtsyrer, samt n-3 og n-6 fedtsyrer også kaldet Omega 3 og 6.

På pakken med ...


Annonce

... modermælkserstatning vil stå "fuldgyldig". Det betyder, at dit barn ikke behøver anden mælk eller mad, modermælkserstatningen dækker barnets behov fra fødslen. Modermælkserstatning sælges som pulver, der skal opblandes med vand, og som færdigblandet langtidsholdbar drikkeklar erstatning. Begge typer erstatning er forsynet med holdbarhedsfrist - både åben og uåben tilstand - og du skal altid sikre dig, at holdbarheden overholdes.

Til børn med særlige ernæringsmæssige behov, f.eks. børn med allergi eller børn, der er for tidligt født, kan man købe speciel modermælkserstatning.

Er du i tvivl om, hvilken type modermælkserstatning du bør give dit barn, så kan du altid drøfte det med din sundhedsplejerske.



Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og mad. Bogen er propfyldt med tips, opskrifter og praktiske dagsplaner!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusind tak for dine meget brugbare råd og ikke mindst for din omsorgsfulde respekt for børnene.

Tak fra Pernille
Sophus´ mor


Annonce