Annonce

Annonce

Brev:

Græder ved samvær med far


5. juli 2020

Kategori:
Alder:
13 mdr.

Græder ved samvær med far

Hej Helen,

Min datter er 13 måneder og når jeg kommer på samvær, bliver hun meget ked af det og begynder at græde. Jeg håber du kan hjælpe mig med råd og idéer, da jeg for alt i verden gerne vil have dette ændret og vi kan få opbygget en rigtig god relation.
Mit og morens forhold gik i vasken under graviditeten, så jeg har haft samvær lige siden fødslen. Jeg er på samvær én gang om ugen i en time eller to og sådan har det egentlig været lige siden hun blev født.

Min datter og jeg er ikke der hvor jeg ønsker og tænkte at vi ville være i vores forhold, efter 13 måneder, og her den sidste 1-2 måneder føler jeg det har gået den forkerte vej, for det er her hun er begyndt at blive ked af det.

Det er som en kniv i hjertet når ens datter begynder at græde ved at se dig, og generelt ikke er tryg ved dit selskab. Hvilket også betyder jeg ikke kan huske hvornår jeg ...


Annonce

... sidst har holdt hende i mine arme, eller sat med hende i mit skød. Så derfor er jeg på jagt efter alle råd og idéer du måtte have, så jeg kan få vendt situationen rundt.

Jeg ved ikke hvad der gør at hun reagerer på denne måde overfor mig. Hun reagerer ikke sådan overfor fremmede. Jeg har tænkt om jeg måske er kommet til at overse hendes signaler, da hun var mindre, når jeg var på samvær. Da jeg var helt fortabt og forelsket i hende når jeg var på samvær. Derfor frygter jeg at den følelse har sat sig i hende og hun forbinder den med mig.

Moren og jeg er i gang med at opbygge et godt samarbejde og det går rigtig godt (det har ikke altid været så godt). Hun vil også gerne at min datter og jeg får opbygget en rigtig god relation og det går også hende på. Så det er ikke kun en hjælp til mig og min datter, men os alle 3.

Håber du kan hjælpe, jeg er villig til at gøre alt.

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Markedets største udvalg af Navnesutter

Hos Navnesutten finder du markedets største udvalg af Navnesutter fra de største brands i Europa og USA. Fælles for alle sutter med navn er, at de er helt fri for sundhedsskadelige kemikalier, og dermed kan du roligt tilbyde din guldklump sutter fra Navnesutten.

Slut med forbyttede ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

24. oktober 2020 | Kost og ernæring | 11 mdr.

Mad-spørgsmål - 11 mdr.

Kære Helen, Vores datter er nu blevet 11 måneder og spiser mange af de samme...

Læs hele brevet og Helens svar


24. oktober 2020 | Sovevaner | 11 mdr.

Vintertid - 11 mdr.

Kære Helen, Nu er det start skift til vintertid, og mit spørgsmål er,...

Læs hele brevet og Helens svar


20. oktober 2020 | Sovevaner | 15 mdr.

15 måneder får stadig flaske

Hej Helen Vores lille pige på 15 måneder har rigtig svært ved at falde til...

Læs hele brevet og Helens svar


19. oktober 2020 | Kost og ernæring | 12 mdr.

Udtrapning flaske 1 år

Hej Helen Vi har brug for helt konkrete råd i forbindelse med udtrapning af...

Læs hele brevet og Helens svar


18. oktober 2020 | Diverse | 13 mdr.

Opstart i vuggestue - 13 mdr.

Kære Helen, Jeg synes, vi nu igen har brug for dine gode råd. L. er 13...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Vedligeholdelse af barnevogn

Med det danske vejr skal en barnevogn kunne tåle lidt af hvert, men hvis man vil have at den skal kunne holde længe, så er man nødt til at gøre sig nogle tanker om vedligeholdelse og også medtænke at bruge tid på vedligeholdelse.

For eksempel kan kalecherne ikke tåle stærkt sollys, så vognen skal ind i skyggen, hvis man vil undgå, at den falmer. Stellet kan heller ikke tåle salt fra snesjappet og skal derfor skylles af, når man kommer hjem, hvis man vil undgå rust. Og kassen...

Læs mere i Babylex

Svangerskabsforgiftning

Svangerskabsforgiftning kaldes også for Preeklampsi og eklampsi. Man ved ikke præcist, hvorfor svangerskabsforgiftning opstår.

Sygdommen medfører at væskemængden i kroppen forøges, at der udskilles protein med urinen og at blodtrykket stiger. Det kan være lette symptomer, som opdages ved en rutinekontrol hos egen læge eller ved jordemoder, men der kan også være svære tilfælde, hvor kvinden oplever hovedpine, flimren for øjnene, overfølsomhed for lys, kvalme, opkastninger og...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog til far - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Allerførst vil jeg gerne sige dig tusind tak for dine hurtige og uddybende svar, og fordi du tog mine bekymringer alvorligt. Det var lige, hvad jeg havde brug for.

Mor til Agnethe 5 måneder


Annonce