Annonce

Annonce

Brev:

Dreng 7 år


14. november 2019

Kategori:
Alder:
7 år, 4 mdr.

Dreng 7 år

Kære Helen.

Min søn var 4 år og 8 måneder, da han blev storebror. Indtil da var han det eneste barnebarn på begge sider af familien, så vi hoppede og sprang for ham, og set i bakspejlet fik han nok lov til at bestemme ret meget.

Vi var en trekløver og fordi han var eneste barn, og ret klog og reflekterende, har vi spurgt ham om meget. Altså ikke skal vi købe hus agtig, men mere at når familien var samlet fik han lov til at bestemme, hvor alle skulle sidde fx.

Nu er det som om det giver bagslag, efter hans lillesøster kom for 2,5 år siden. Nu skal han dele, kan ikke være egoistisk og han kan ikke bestemme alt. Det er som om det er ret hårdt for mig, og det giver mange konflikter. Han fylder så meget mere end hende, og græder nærmest og der er kampe med ...


Annonce

... ham hver dag. Det er ret opslidende. VI er virkelig begyndt at være "hårdere" mod ham, ikke tage alle konflikterne, forstået på den måde at vi siger nej til hans brokkerer og hvad hun nu er irriteret over, i stedet for at forklare og lytte til alt det daglige brok.

Han er meget påvirkelig af søvn, og selvom han sover 10,5 - 11 timer hver nat, er det som om det ikke er nok?

Nu er han lige puttet her 19.53, og det er også en diskussion uden lige hvor meget åben døren skal være etc.

Det er ret hårdt, for dagen er så afhængig af hans humør. Når han har sovet godt, ikke keder sig osv. er han den sødeste dreng, der er kærlig overfor hans lillesøster, sjov, hyggelig. Men når han er træt, brokker sig og alt det der, er han bare rigtig træls!

Kærlig hilsen
Rikke

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Forebyg bleudslæt for børnenes skyld

Rigtig mange babyer oplever problemer med rødme og irritation i bleområdet. Det kan være både smertefuldt og forstyrrende for barnets normale søvn- og spisemønster. Med korrekt hudpleje kan du nemt og skånsomt forebygge, at problemerne opstår og således hjælpe dit barn til en sund og ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

4. juli 2020 | Diverse | 6 år, 10 mdr.

Lugter til ting

Kære Helen Det er længe side at jeg sidst har skrevet og nu har vi behov for...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Mødregruppe

De fleste kommuner tilbyder nybagte mødre at komme i en mødregruppe, som oftest vil bestå af 5-8 mødre som har barn i nogenlunde samme alder.

Sundhedsplejersken spørger om man er interesseret i at være med i en mødregruppe og sender så invitationer ud til første gang man mødes.

Det kan være en stor glæde at mødes med og at dele erfaring med andre mødre og ofte vil man i mødregruppen finde ud af at gå til babysvømning eller andre aktiviteter sammen.

Læs mere i Babylex

Negle

Spædbarnets negle er meget bløde og i starten vil du fint kunne nulre neglene af.

Når neglene bliver hårde og adskiller sig fra blommen, så kan du begynde at klippe dem med en saks. Det er her vigtigt at du klipper neglene lige over.

Du kan evt. bruge en lille fil til at afrunde hjørnerne på neglene, så barnet ikke kan rive sig.

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

..og endnu engang tak for en vidunderlig brevkasse!


Annonce