Annonce

Annonce

Brystpumpe


20. april 2012

En brystpumpe er en pumpe, som kan stimulere til mælkedannelse og som kan malke mælk ud af kvindens bryst.

Der findes både manuelle og elektriske brystpumper og hvilken type pumpe du bør vælge, afhænger helt af dit behov for udmalkning.

Den manuelle brystpumpe vil ofte være god, hvis man som kvinde ammer og kun en gang imellem - f.eks. i forbindelse med en enkelt tur i byen - har brug for at malke overskydende mælk ud. Det er altså en pumpe der fint kan bruges, hvis barnet kortvarigt skal passes og der få sin mors mælk og mor så samtidig har brug for at kunne malke lidt ud, imens hun er adskilt fra barnet.

Den elektriske brystpumpe er god til de kvinder som har behov for at stimulere til mælkedannelse - f.eks. kvinder som har født et for tidlig født barn. ...


Annonce

... Men den er også god til de kvinder, som har brug for flere gange dagligt at malke mælk ud til barnet.

Til hjemmebrug fås mindre batteridrevne brystpumper, hvor man på sygehusene bruger større elektriske malkemaskiner.

En manuel brystpumpe koster normalt mellem 200-500 kr, de batteridrevne typer er lidt dyrere og de større malkemaskiner er meget dyre. Har man brug for en større maskine, vil det være en god idé at leje en. Det kan du gøre i de større babyudstyrsforretninger.

Hvis du har brug for at malke ud dagligt i en længere periode, så vil jeg anbefale dig en elektrisk maskine. Det vil her være en god idé at leje eller købe et 'dobbelt aggregat' så du kan malke ud på begge bryster samtidig. Det stimulerer til større mælkedannelse og sparer samtidig tid.



Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og mad. Bogen er propfyldt med tips, opskrifter og praktiske dagsplaner!

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Du är min absoluta förebild inom allt med barn och allt som rör barnuppfostran/sömn/mat/sjukdom. Trots att jag aldrig träffat dig känner jag ett 100% förtroende och respekt för dig och känner att din syn på barn och hur man ska hantera olika situationer är helt rätt. Det finns så många metoder och syn på området idag men du har en sån sund och kärleksfull inställning.

För att sammanfatta det jag precis skrev: Du är min "guru" inom området och jag är glad att jag Tack vare min danska svärmor fann din sida och äntligen kunde få den hjälp och feedback jag så väl behövde!

Tack
/Erika


Annonce