Annonce

Annonce

Milepæle i barnets sprog 0-6 år


22. maj 2024

Forfatter:
Laura Rønne Basse
Forlag:
Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesår:
2024
Sidetal:
72
Pris:
149
ISBN:
9788771858617
Milepæle i barnets sprog 0-6 år

Læs omtalen af "Milepæle i barnets sprog 0-6 år" under annoncen ...


Annonce

Bogen Milepæle i barnets sprog - gode råd og idéer til at støtte barnets sprogudvikling giver dig et let overblik over barnets typiske sprogudvikling.

Sprog og kommunikation er centralt for børns udvikling og trivsel. Med sproget og kropssproget forbinder barnet sig til andre mennesker, forstår sig selv og sin omverden og giver udtryk for sine ønsker, følelser og oplevelser.

For at få en god sprogforståelse og et godt sprog skal børn deltage i hverdagens kommunikation og samspil med familien og andre på en meningsfuld måde. Børn lærer nemlig gennem leg og med kroppen forrest - i et tæt samspil med de nære voksne.

Milepæle i barnets sprog giver et let overblik over, hvilke skridt børn typisk tager i deres kommunikative og sproglige udvikling i alderen 0-6 år. Bogen gør det nemt at slå op på milepæle og finde det trin, der passer til barnets udvikling - så du kan følge med, understøtte og udfordre barnet undervejs.

Bogen giver også gode råd til sprogstimulerende aktiviteter og lege, som er lette at lave i dagligdagen derhjemme og på farten.

Milepæle i barnets sprog henvender sig til forældre med børn i alderen 0-6 år, samt til fagpersoner, der arbejder med børn i dagtilbud: Pædagoger, dagplejere, logopæder, vejledere og studerende på pædagoguddannelsen.

Af samme forfatter findes også:
GUIDE til sprogarbejdet i dagtilbud

Om forfatteren
Laura Rønne Basse er cand.mag. i audiologopædi og arbejder som underviser og konsulent ved Københavns Professionshøjskole. Her uddanner hun kommende sprogvejledere og logopæder og samarbejder med pædagoger i praksis om at udvikle sproglige læringsmiljøer i høj kvalitet.
Hun er især optaget af, hvordan man kan skabe deltagelsesmuligheder og udvikling for børn i udsatte positioner ved hjælp af fokus på sprog og kommunikation.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om gråd og trøst, som er en guldgrube af information til desperate forældre.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen & Co.

Jeg har gjort det før, og det kan måske virke af for meget, at jeg nu gør det igen, men synes endnu engang, at jeg vil sende en tak til dig Helen og hvem end der ellers sidder bag hjemmesiden.

Nu med datter nr. to og efter syv ugers bekendskab med nyeste arving, finder jeg mig selv en lørdag aften helt i panik over, om vi da bare slet ikke kan finde ud af at have en baby. Og wupti på fem minutter har jeg fundet flere lign tilfælde af frustrerede mødre, der beskriver scenarier, der minder om det jeg sidder i. Med et bliver min situation helt "normal" og efterfølgende kan jeg med stor ro læse dine konstruktive svar, som jeg endnu engang finder både kompetente, letforståelige og direkte anvendliege (nu håber jeg også baby-pigen gør det;) )

Så igen stor ros herfra - det er en super hjemmeside!

Med lidt mere ro i mor-sindet sendes en stor TAK herfra.


Annonce