Annonce

Annonce

Milepæle i barnets sprog 0-6 år


22. maj 2024

Forfatter:
Laura Rønne Basse
Forlag:
Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesår:
2024
Sidetal:
72
Pris:
149
ISBN:
9788771858617
Milepæle i barnets sprog 0-6 år

Læs omtalen af "Milepæle i barnets sprog 0-6 år" under annoncen ...


Annonce

Bogen Milepæle i barnets sprog - gode råd og idéer til at støtte barnets sprogudvikling giver dig et let overblik over barnets typiske sprogudvikling.

Sprog og kommunikation er centralt for børns udvikling og trivsel. Med sproget og kropssproget forbinder barnet sig til andre mennesker, forstår sig selv og sin omverden og giver udtryk for sine ønsker, følelser og oplevelser.

For at få en god sprogforståelse og et godt sprog skal børn deltage i hverdagens kommunikation og samspil med familien og andre på en meningsfuld måde. Børn lærer nemlig gennem leg og med kroppen forrest - i et tæt samspil med de nære voksne.

Milepæle i barnets sprog giver et let overblik over, hvilke skridt børn typisk tager i deres kommunikative og sproglige udvikling i alderen 0-6 år. Bogen gør det nemt at slå op på milepæle og finde det trin, der passer til barnets udvikling - så du kan følge med, understøtte og udfordre barnet undervejs.

Bogen giver også gode råd til sprogstimulerende aktiviteter og lege, som er lette at lave i dagligdagen derhjemme og på farten.

Milepæle i barnets sprog henvender sig til forældre med børn i alderen 0-6 år, samt til fagpersoner, der arbejder med børn i dagtilbud: Pædagoger, dagplejere, logopæder, vejledere og studerende på pædagoguddannelsen.

Af samme forfatter findes også:
GUIDE til sprogarbejdet i dagtilbud

Om forfatteren
Laura Rønne Basse er cand.mag. i audiologopædi og arbejder som underviser og konsulent ved Københavns Professionshøjskole. Her uddanner hun kommende sprogvejledere og logopæder og samarbejder med pædagoger i praksis om at udvikle sproglige læringsmiljøer i høj kvalitet.
Hun er især optaget af, hvordan man kan skabe deltagelsesmuligheder og udvikling for børn i udsatte positioner ved hjælp af fokus på sprog og kommunikation.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om dit barns udvikling. Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for svar om valg af skole. Som altid er du utrolig dygtig til at "stille skarpt & zoome ind". Det er en gave!

kh Lene


Annonce