Annonce

Annonce

Flyvefærdig. En guide til voksenlivet


4. juni 2016

Forfatter:
Ulla Dyrløv
Forlag:
Akademisk Forlag
Udgivelsesår:
2016
Sidetal:
183
Pris:
249
ISBN:
9788750046004

Læs omtalen af "Flyvefærdig. En guide til voksenlivet " under annoncen ...


Annonce

Flyvefærdig. En guide til voksenlivet handler om alt det, der fylder, når man er ved at være voksen. Hvordan finder man ud af alt det praktiske med bolig, økonomi og uddannelse, og hvad med alle de følelser, den tvivl og usikkerhed, man nogle gange fyldes af? Hvad med kærlighed, sex og følelser?

Flyvefærdig forbereder den unge på voksenlivets forskelligartede problemer og kriser og giver konkrete værktøjer til at håndtere dem. Der er gennem hele bogen "5 gode råd" fra eksperter inden for forskellige områder – husmoren, lægen, økonomiprofessoren og kokken – om fx at lægge budget, gøre rent og vaske tøj og at lave god mad på SU.

Bogen viser, at det er helt normalt at opleve kriser i overgangen fra ung til voksen. Samtidig giver den læseren nogle redskaber til at tackle disse kriser, når de opstår.

Bogen kan læses fra start til slut, men den kan også bruges som opslagsbog. Det er en bog, man kan vende tilbage til takt med, at ens livssituation ændrer sig.

Ulla Dyrløv er psykolog og driver Familiepsykologisk Praksis på Frederiksberg sammen med Charlotte Bjerregaard. Hun er børnesagkyndig i retten, og afholder kurser, foredrag og seminarer for forældre og fagfolk. Hun er derudover også tilknyttet psykolog og konsulent på en række tv programmer, bl.a. Ingen styr på ungerne, X Factor og De brændte børn.

Sabine Dyrløv Klindt er Ulla Dyrløvs datter. Hun er bachelor fra Litteraturvidenskab og studerer Moderne Kultur og Kulturformidling på Københavns Universitet.

Køb bogen "Flyvefærdig. En guide til voksenlivet " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og opdragelse, som giver dig praktiske råd til alt det, der er så svært.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusind tak for dit svar sidst. Jeg sprang ned og købte din bog "Sådan får du dit barn til at sove!" Den har virkelig hjulpet mig på rette vej. Det er en fantastisk bog.

Jeg kan virkelig mærke et meget større overskud ved at have forstået, at min søn bare mangler den tryghed i at være tæt på mig og mærke de vuggende bevægelser. Det hang mig langt ud af halsen før bare at tænke på det var puttetid. Nu glæder jeg mig faktisk, ved tanken om at min søn jo elsker at lægge i mine arme og putte, og at jeg kan lægge ham fra mig UDEN han sover, og han bare falder i søvn :)

Elias har trods kolik aldrig haft en nat hvor han ikke har sovet, så det gik lige op for mig at de søvnproblemer jeg troede han havde, slet ikke er så slemme. Hvis der da overhovedet er et problem!

Hilsen mor til Elias, 4 måneder.


Annonce