Annonce

Annonce

Flyvefærdig. En guide til voksenlivet


4. juni 2016

Forfatter:
Ulla Dyrløv
Forlag:
Akademisk Forlag
Udgivelsesår:
2016
Sidetal:
183
Pris:
249
ISBN:
9788750046004

Læs omtalen af "Flyvefærdig. En guide til voksenlivet " under annoncen ...


Annonce

Flyvefærdig. En guide til voksenlivet handler om alt det, der fylder, når man er ved at være voksen. Hvordan finder man ud af alt det praktiske med bolig, økonomi og uddannelse, og hvad med alle de følelser, den tvivl og usikkerhed, man nogle gange fyldes af? Hvad med kærlighed, sex og følelser?

Flyvefærdig forbereder den unge på voksenlivets forskelligartede problemer og kriser og giver konkrete værktøjer til at håndtere dem. Der er gennem hele bogen "5 gode råd" fra eksperter inden for forskellige områder – husmoren, lægen, økonomiprofessoren og kokken – om fx at lægge budget, gøre rent og vaske tøj og at lave god mad på SU.

Bogen viser, at det er helt normalt at opleve kriser i overgangen fra ung til voksen. Samtidig giver den læseren nogle redskaber til at tackle disse kriser, når de opstår.

Bogen kan læses fra start til slut, men den kan også bruges som opslagsbog. Det er en bog, man kan vende tilbage til takt med, at ens livssituation ændrer sig.

Ulla Dyrløv er psykolog og driver Familiepsykologisk Praksis på Frederiksberg sammen med Charlotte Bjerregaard. Hun er børnesagkyndig i retten, og afholder kurser, foredrag og seminarer for forældre og fagfolk. Hun er derudover også tilknyttet psykolog og konsulent på en række tv programmer, bl.a. Ingen styr på ungerne, X Factor og De brændte børn.

Sabine Dyrløv Klindt er Ulla Dyrløvs datter. Hun er bachelor fra Litteraturvidenskab og studerer Moderne Kultur og Kulturformidling på Københavns Universitet.

Køb bogen "Flyvefærdig. En guide til voksenlivet " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Sådan forbereder du babynumsen på de varme sommerdage

Varme sommerdage er dejlige, men de kan genere små babynumser. Varme, fugt og friktion er desværre en sikker opskrift på røde babynumser.
Ved at erstatte vand, sæbe, vådservietter med Olívy baby care – diaper change kan du nemt og skånsomt forebygge alle de hudproblemer, der ellers følger ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og søvn som er sprængfyldt med praktiske råd om hvordan du får dit barn til at sove.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tak for alle dine gode brugbare svar. Min lille dreng stortrives og jeg nyder ham så uendelig meget.

Jeg må sige dig at du giver gode konkrete råd og i din vejledning kan man mærke din store interesse og enorme faglige ekspertise. Du er en fantastisk sundhedsplejerske og jeg er så glad for at have fundet dig.

Mange hilsner
Pernille, mor til dreng på 6 måneder


Annonce