Annonce

Annonce

Særligt sensitiv - Guide til det gode liv


11. januar 2015

Forfatter:
Ulla Hinge Thomsen
Forlag:
Rosinante
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
208
Pris:
249
ISBN:
9788763835374

Læs omtalen af "Særligt sensitiv - Guide til det gode liv " under annoncen ...


Annonce

Styrken ved at være særligt sensitiv

Ifølge eksperter er op til 20% af befolkingen særligt sensitive. At være særligt sensitiv er hverken en sygdom eller en diagnose, men betyder, at du fornemmer, oplever og sanser verden ekstra kraftigt. Med bogen har Ulla Hinge Thomsen skrevet en lettilgængelig og brugbar guide om, hvordan du kan bruge sensitiviteten til en styrke - I alt fra arbejdet til familielivet, kæresteforhold, forældreskab og venskaber. Og hvordan du støtter dit barn, hvis det også er særligt sensitivt.

Ulla Hinge Thomsen er særligt sensitiv og ved, at det kan være en udfordring i en verden fuld af sanseindtryk. At være særligt sensitiv betyder, at du nemt bliver overstimuleret, og at en helt almindelig dag kan føles som et sansemæssigt maraton. Men det betyder også, at du har stor empati med andre mennesker, evner at begejstres inderligt, arbejder omhyggeligt og kreativt og har en ekstraordinær fornemmelse for nuancer.

Særligt sensitiv bygger på Ulla Hinge Thomsens egen erfaring, viden og research samt interviews med særligt sensitive og forældre til særligt sensitive børn. Bogen er fyldt med råd til, hvordan du kan passe på dig selv som særligt sensitiv og få det optimale ud af den store styrke, den øgede sensitivitet også er.

"Hvis du vil leve godt og stærkt med din sensitivitet, skal du lære den at kende. Vide, hvordan du tager hensyn til den. Holde regnskab med det, der dræner dig, og det, der bygger dig op. Vi er mange, hvis nervesystem egentlig er for fintfølelende til at kapere de bombardement, vi er omgivet af hver dag. Det er besværligt. Men det er også en gave. Du er ikke mærkelig, sart, for meget eller for lidt"

Ulla Hinge Thomsen er cand. mag. og journalist. Hun har tideligere arbejdet som erhvervs-journalist, redaktør og redaktionschef på magasinerne Vores Børn og Liv. I dag er hun selvstændig i firmaet Hinge Thomsen Kommunikation.

Køb bogen "Særligt sensitiv - Guide til det gode liv " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen

Rigtig lækker brevkasse og hjemmeside du har!

Bettina, mor til 7 uger gammel pige


Annonce