Annonce

Annonce

De små zild - om pigerne 7-12 år


4. december 2003

Forfatter:
Jørn Martin Steenhold
Forlag:
Aschehoug
Udgivelsesår:
2003
Sidetal:
157
Pris:
199
ISBN:
8711166959
Helens vurdering:
De små zild - om pigerne 7-12 år

Jeg har valgt at give bogen "De små zild - om pigerne 7-12 år" 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Jørn Martin Stenhold sætter med bogen De små zild fokus på hvad der rør sig i nutidens piger. Han er uddannet cand.phil og arbejder blandt andet som forfatter og forsker i legetøj, leg og læring.

Pigerne leger ikke som vi (mødrene) gjorde da vi var børn. Pigerne idag er påvirket af medierne og de beundrer og ser op til deres idoler. De leger i en forestillingsverden, hvor de på en avanceret måde opfinder forskellige situationer, som de afprøver på hinanden. Af legetøj vælger pigerne bratz-dukker, diskolamper, sminke, karaoke-anlæg osv. Alt sammen noget der afspejler påvirkningen fra medierne.

Jørn Martin Stenhold beskriver pigernes udvikling igennem skolealderen. Deres kriser, følelser, leg og drømme, veninder, forelskelse, sex, m.m.

Er man selv mor til et par piger eller arbejder med børn i aldersgruppen 7-12 år, så vil denne bog være god at læse. Men også forældre til drenge vil have glæde af den. Enten for at få et indblik i pigernes verden eller for at bruge kapitel to der netop handler om pigerne og drengene.

Bogen er letlæselig og kan også bruges som opslagsbog, hvis man f.eks. lige vil have lidt refleksioner over om hun skal bruge mascara eller ej.

Jeg giver bogen 5 bismervægte. Jeg kender ikke andre bøger der på samme måde beskriver netop denne aldersgruppe.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Allerførst vil jeg gerne sige dig tusind tak for dine hurtige og uddybende svar, og fordi du tog mine bekymringer alvorligt. Det var lige, hvad jeg havde brug for.

Mor til Agnethe 5 måneder


Annonce