Annonce

Annonce

Personlig karma


22. september 2013

Forfatter:
Sofia Manning og Christian Stadil
Forlag:
Gyldendal
Udgivelsesår:
2013
Sidetal:
180
Pris:
149
ISBN:
9788702110043
Personlig karma

Læs omtalen af "Personlig karma " under annoncen ...


Annonce

Personlig karma er, når man tør være den, man er

Christian Stadil og Sofia Manning deler deres personlige tanker om selvudvikling, og hvorfor det aldrig bliver for sent at skabe forandring i sit liv.

Livet drejer sig ikke om at være perfekt, men om at vokse som menneske. Christian Stadil og Sofia Manning mener derfor, at vejen frem er ved at holde sig åben og nysgerrig. Med egne erfaringer og personlig inspiration, skal bogen ikke blot ses som en beretning, men også en opfordring: At finde sin personlige karma! Slut fred med dig selv, find din passion og mærk lykken - Dette er blot nogle af Sofia Mannings og Christian Stadils gode råd.

Sofia Manning er stifter af Manning Inspire, der er en af Danmarks største coaching virksomhedder, hvor hun tilbyder coaching og personlig rådgivning. Sofia Manning er bestseller-forfatter og har skrevet bøgerne Coaching og Hvad venter du egentlig på? samt en række artikler.

Christian N. Stadil er en af Danmarks mest karismatiske erhvervsledere. Han er kendt for sin anderledes tilgang til branding og markedsføring, og han tror på, at livet handler om at give for at få. Christian Stadil er blandt andet ejer af Hummel og blev i 2005 kåret som en af Skandinaviens mest succesfulde erhvervsledere.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Sådan forbereder du babynumsen på de varme sommerdage

Varme sommerdage er dejlige, men de kan genere små babynumser. Varme, fugt og friktion er desværre en sikker opskrift på røde babynumser.
Ved at erstatte vand, sæbe, vådservietter med Olívy baby care – diaper change kan du nemt og skånsomt forebygge alle de hudproblemer, der ellers følger ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om dit barns udvikling. Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre!

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen

Mange tusinde tak for dit svar, jeg kan helt sikkert bruge det til noget!

Tak fra Karlas mor


Annonce