Annonce

Annonce

Personlig karma


22. september 2013

Forfatter:
Sofia Manning og Christian Stadil
Forlag:
Gyldendal
Udgivelsesår:
2013
Sidetal:
180
Pris:
149
ISBN:
9788702110043
Personlig karma

Læs omtalen af "Personlig karma " under annoncen ...


Annonce

Personlig karma er, når man tør være den, man er

Christian Stadil og Sofia Manning deler deres personlige tanker om selvudvikling, og hvorfor det aldrig bliver for sent at skabe forandring i sit liv.

Livet drejer sig ikke om at være perfekt, men om at vokse som menneske. Christian Stadil og Sofia Manning mener derfor, at vejen frem er ved at holde sig åben og nysgerrig. Med egne erfaringer og personlig inspiration, skal bogen ikke blot ses som en beretning, men også en opfordring: At finde sin personlige karma! Slut fred med dig selv, find din passion og mærk lykken - Dette er blot nogle af Sofia Mannings og Christian Stadils gode råd.

Sofia Manning er stifter af Manning Inspire, der er en af Danmarks største coaching virksomhedder, hvor hun tilbyder coaching og personlig rådgivning. Sofia Manning er bestseller-forfatter og har skrevet bøgerne Coaching og Hvad venter du egentlig på? samt en række artikler.

Christian N. Stadil er en af Danmarks mest karismatiske erhvervsledere. Han er kendt for sin anderledes tilgang til branding og markedsføring, og han tror på, at livet handler om at give for at få. Christian Stadil er blandt andet ejer af Hummel og blev i 2005 kåret som en af Skandinaviens mest succesfulde erhvervsledere.


Annoncer

Produktnyheder

Pas godt på dig selv: Du er det vigtigste i dit barns liv

Når du bliver forælder, kan dit liv hurtigt komme til kun at dreje som én ting – dine børn. I en ny kampagne sætter Miljømærkning Danmark fokus på småbørnsforældre, og understreger, at det er vigtigt også at passe på sig selv i den travle hverdag med børn.

Danske forældre er ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak for dit svar omkring min søns sovevaner.

Jeg startede med at skære natamningen helt væk, og så var der kun godnattåren tilbage, den virkede han pludselig ikke så interesseret i så den blev også droppet, og helt uden drama og gråd;-)

Nu kunne jeg så få ham til at falde i søvn uden at være helt tæt på mig, men han ville stadig ikke ned i tremmesengen i vågen tilstand.

Jeg læste så at du havde rådet andre til at tage den ene side af sengen, da nogle børn følte sig indespærret.... og hold da k... det gjorde en forskel!!

Dels falder han i søvn glad og tilfreds i sin egen seng, derudover sover han bedre og længere tid i hans egen seng (han kommer stadig ind til os om natten). Han går oven i købet selv ind og lægger sig i sengen når det er sove tid!

Tak fra Rikke, mor til dreng på 16 måneder


Annoncer

Annonce