Annonce

Annonce

Verdens bedste kur - vægttab der holder


5. januar 2012

Forfatter:
Christian Bitz, Arne Astrup
Forlag:
Politikens Forlag
Udgivelsesår:
2012
Sidetal:
264
Pris:
300
ISBN:
9788740002430

Læs omtalen af "Verdens bedste kur - vægttab der holder" under annoncen ...


Annonce

Verdens bedste kur - vægttab der holder bygger på verdens største vægttabsforsøg og koststudie. Der er tale om helt enkel principper baseret på ganske almindelige fødevarer - med dokumenteret effekt.

Verdens bedste kur er livsstilsændring, hvor du hjælpes til at finde den optimale kostsammensætning og tabe dig.

Bogen indledes med en kort teoretisk gennemgang af hvordan og hvorfor du taber dig. De hyppigt stillede spørgsmål og årsagsforklaringer gennemgås f.eks. "slanker light-sodavand?", "Hvorfor er det vigtigt med protein?", "det jeg spiser efter kl 18 feder" og "jeg har en lav forbrænding" osv.

Du får også indblik i, hvad du kan ændre i din nuværende kost. Hvis du f.eks. spiser Special K, så udskift med havregryn om morgenen. Hvis du spiser ovnstegte kartofler, så udskift med nye kartofler eller kold kartoffelsalat, og spiser du hvide ris, så udskift med brune ris osv ...

Og så er det ellers bare at gå igang.

Der startes med en konkret 4-ugers madplan, som garanterer dig at du taber 1-2 kg om ugen. Det er morgenmad, frokost og aftensmad og så mellemmåltider formiddag og eftermiddag. Du kan følge planen slavisk eller du kan springe i planen og bruge den, som du synes det passer dig bedst. Efter fire uger, skulle du gerne have tabt dig mellem 4-8 kg og har fået en fornemmelse for, hvad der fungerer for dig.

Og så er der alle opskrifterne - både på det du skal have ifølge din nye 4-ugers madplan, men også idéer og inspiration til hvad du kan lave af sunde retter fremover med din nye livsstil.

Om forfatterne:
Christian Bitz, kend fra Go´Morgen Danmark på TV2. Uddannet cand.scient i human ernæring, rådgiver, forfatter og foredragsholder.

Arne Astrup, professor, overlæg, dr. med og leder af institut for Human Ernæring Københavns Universitet. Forfatter og foredragsholder.

Køb bogen "Verdens bedste kur - vægttab der holder" her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Guide: Undgå uønsket kemi i dit barns mad

De gode råd er mange, og som forældre kan det være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. Derfor har Fødevarestyrelsen samlet de vigtigste anbefalinger til at undgå uønsket kemi, så du hurtigt kan få et overblik over hvilke fødevarer, du bør være opmærksom på.

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Denne måneds præmie: Vind et par Gogsig barfodssko til din guldklump

Værdi 645 kr

tilmeld

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Allerførst vil jeg gerne sige dig tusind tak for dine hurtige og uddybende svar, og fordi du tog mine bekymringer alvorligt. Det var lige, hvad jeg havde brug for.

Mor til Agnethe 5 måneder


Annonce