Annonce

Annonce

Sorg, mit barn - om at miste et ufødt barn


14. januar 2020

Forfatter:
Lisa Meisner Kofoed
Forlag:
Turbine
Udgivelsesår:
2019
Sidetal:
186
Pris:
249
ISBN:
9788740614879
Sorg, mit barn - om at miste et ufødt barn

Læs omtalen af "Sorg, mit barn - om at miste et ufødt barn" under annoncen ...


Annonce

Ny bog sætter ord på det svære valg, som flere og flere forældre kommer til at stå i, når en graviditetsscanning ikke går som ventet: "Jeres barn er sygt. Ønsker I at afbryde graviditeten?".

I dag, hvor fosterdiagnostikken er så udviklet, som den er, stilles flere og flere overfor valg, som de helst var fri for og et valg, som de efterfølgende skal leve med konsekvensen af. Skal graviditeten afbrydes? Det er et valg, som fører mange svære følelser og tanker med sig.

Lisa Meisner Kofoed og hendes mand stod efter en scanning i uge 21 ikke bare med deres lille og alt for stille datter i armene, men også med udfordringen at kunne leve videre... "Jeg vidste slet ikke, at du havde det så forfærdeligt", sagde hendes veninde, da hun 2 år efter selv stod i samme situation. "Hvor må du have følt dig ensom".

Det blev startskudet for tilblivelsen af denne bog.

Lisa Meisner Kofoed har skrevet den bog, som hun gerne selv ville have haft mulighed for at læse og spejle sig i, da hun og hendes mand stod med det valg og stod med sorgen over deres døde, ufødte barn. Ud over at fortælle sin egen historie, så taler hun også med otte fagpersoner: En jordemoder, en overlæge, en lektor i sprogpsykologi, en antropolog, en filosof, en præst og flere psykologer.

Bogen er til dig, som selv har mistet dit ufødte barn. Den er til dig, som står midt i en ubærlig situation, og til dig, der står på sidelinjen som pårørende. Den er også til professionelle, som arbejder med de forældre, der oplever at miste - både under den svære beslutning, under fødslen, når der skal tages afsked, i sorgprocessen bagefter, og i en evt. ny graviditet.

Om forfatteren
Lisa Meisner Kofoed er cand.mag i dansk og har siden 2002 arbejdet som kommunikationskonsulent, tekstforfatter og webredaktør. "Sorg, mit barn" er hendes debut som forfatter. Med bogen ønsker hun at bryde tabuet omkring den sorg, skyld og skam - og kærlighed, der fylder midt i tabet. Og længe efter. Lisa holder foredrag og hjælper gerne andre forældre med at fortælle historien om det barn de har mistet. Læs mere på sorgmitbarn.dk


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Tak for din altid rigtigt gode brevkasse, med masser af nyttige råd og gode, personlige og vedkommende svar.

Jeg glæder mig altid til at modtage svar fra dig.

Sebastians mor


Annonce