Annonce

Annonce

Den dag min mor fik kræft


2. januar 2014

Forfatter:
Line Thoft Carlsen
Forlag:
Kræftens Bekæmpelse
Udgivelsesår:
2013
Sidetal:
63
Pris:
120
ISBN:
9788770642101
Den dag min mor fik kræft

Læs omtalen af "Den dag min mor fik kræft " under annoncen ...


Annonce

I samarbejde med Rigshospitalet og Aarhus Universitetshospital har Kræftens Bekæmpelse lavet en ny samtalebog til børnefamilier med kræft.

Bogen er fortalt fra et børneperspektiv og beskriver de oplevelser og nye begreber, som barnet skal forholde til, når et familie medlem har fået konstateret kræft. Bogen henvender sig primært til familier med børn mellem 6-12 år og kan med fordel læses højt for de mindre. Endvidere kan bogen bruges af pårørende, venner og professionelle, som ønsker et indblik i, hvordan livet er hos en famile, hvor en af forældrene har kræft.

”Jeg skal fortælle jer noget”, sagde mor. ”Jeg er blevet syg. Jeg har fået en sygdom, der hedder brystkræft”. Jeg kan huske at jeg blev helt forvirret. Mest fordi mor græd hele tiden, og fordi far så vred ud. Jeg ville så gerne gøre dem glade igen, men jeg vidste ikke, hvad jeg skulle sige.

Rasmus er 9 år og bor sammen med sin mor, far og lillesøster Maria. For et år siden fik Rasmus' mor brystkræft. I bogen fortæller han om hverdagen i familien og om de forandringer, hans mors sygdom medførte.

Bogen uddeles gratis til kræftramte familier og pårørende fra Kræftens Bekæmpelse fra d. 3. december 2013. Landets hospitaler får også muligheden for at kunne uddele bogen gratis.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Guide: Undgå uønsket kemi i dit barns mad

De gode råd er mange, og som forældre kan det være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. Derfor har Fødevarestyrelsen samlet de vigtigste anbefalinger til at undgå uønsket kemi, så du hurtigt kan få et overblik over hvilke fødevarer, du bør være opmærksom på.

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og opdragelse, som giver dig praktiske råd til alt det, der er så svært.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Jeg er meget imponeret over din indsats og dit engagement på netsundhedsplejerske.dk. Du formår at være omsorgsfuld og nærværende på skrift og du er utrolig tålmodig i dine svar til alle slags bekymrede mødre. Du udviser stor viden, erfaring og faglighed samtidig med, du respekterer den enkelte familie og moderens unikke viden om eget barn.

Dine fremragende svar bærer tydeligt præg af dit anerkendende børnesyn med fokus på det lille, kompetente barn. Jeg har haft stor glæde af dine mange svar. Tak for hjælpen!

Venlig Hilsen Mira

P.S. Tak for bogen "Du bliver en skøn mor". Jeg føler mig som en skøn mor når jeg læser i den...!


Annonce