Annonce

Annonce

Den dag min mor fik kræft


2. januar 2014

Forfatter:
Line Thoft Carlsen
Forlag:
Kræftens Bekæmpelse
Udgivelsesår:
2013
Sidetal:
63
Pris:
120
ISBN:
9788770642101
Den dag min mor fik kræft

Læs omtalen af "Den dag min mor fik kræft " under annoncen ...


Annonce

I samarbejde med Rigshospitalet og Aarhus Universitetshospital har Kræftens Bekæmpelse lavet en ny samtalebog til børnefamilier med kræft.

Bogen er fortalt fra et børneperspektiv og beskriver de oplevelser og nye begreber, som barnet skal forholde til, når et familie medlem har fået konstateret kræft. Bogen henvender sig primært til familier med børn mellem 6-12 år og kan med fordel læses højt for de mindre. Endvidere kan bogen bruges af pårørende, venner og professionelle, som ønsker et indblik i, hvordan livet er hos en famile, hvor en af forældrene har kræft.

”Jeg skal fortælle jer noget”, sagde mor. ”Jeg er blevet syg. Jeg har fået en sygdom, der hedder brystkræft”. Jeg kan huske at jeg blev helt forvirret. Mest fordi mor græd hele tiden, og fordi far så vred ud. Jeg ville så gerne gøre dem glade igen, men jeg vidste ikke, hvad jeg skulle sige.

Rasmus er 9 år og bor sammen med sin mor, far og lillesøster Maria. For et år siden fik Rasmus' mor brystkræft. I bogen fortæller han om hverdagen i familien og om de forandringer, hans mors sygdom medførte.

Bogen uddeles gratis til kræftramte familier og pårørende fra Kræftens Bekæmpelse fra d. 3. december 2013. Landets hospitaler får også muligheden for at kunne uddele bogen gratis.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og mad. Bogen er propfyldt med tips, opskrifter og praktiske dagsplaner!

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Tusind tak for dit sidste svar. Jeg viste min mand mit brev, som du foreslog, og han blev helt ked af det da han så det. Det satte en masse samtaler i gang herhjemme, og det hele går meget bedre nu. Vi har delt tingene mere op, så det ikke kun er mig der tager mig af hus + børn, men han også begynder at komme mere på banen. Det er rigtig rart.

Du skal bare have så meget tak. Både for en super brevkasse, men også for dine små puf. :)

Kærlig hilsen
Christine, mor til to


Annonce