Annonce

Annonce

Den dag min mor fik kræft


2. januar 2014

Forfatter:
Line Thoft Carlsen
Forlag:
Kræftens Bekæmpelse
Udgivelsesår:
2013
Sidetal:
63
Pris:
120
ISBN:
9788770642101
Den dag min mor fik kræft

Læs omtalen af "Den dag min mor fik kræft " under annoncen ...


Annonce

I samarbejde med Rigshospitalet og Aarhus Universitetshospital har Kræftens Bekæmpelse lavet en ny samtalebog til børnefamilier med kræft.

Bogen er fortalt fra et børneperspektiv og beskriver de oplevelser og nye begreber, som barnet skal forholde til, når et familie medlem har fået konstateret kræft. Bogen henvender sig primært til familier med børn mellem 6-12 år og kan med fordel læses højt for de mindre. Endvidere kan bogen bruges af pårørende, venner og professionelle, som ønsker et indblik i, hvordan livet er hos en famile, hvor en af forældrene har kræft.

”Jeg skal fortælle jer noget”, sagde mor. ”Jeg er blevet syg. Jeg har fået en sygdom, der hedder brystkræft”. Jeg kan huske at jeg blev helt forvirret. Mest fordi mor græd hele tiden, og fordi far så vred ud. Jeg ville så gerne gøre dem glade igen, men jeg vidste ikke, hvad jeg skulle sige.

Rasmus er 9 år og bor sammen med sin mor, far og lillesøster Maria. For et år siden fik Rasmus' mor brystkræft. I bogen fortæller han om hverdagen i familien og om de forandringer, hans mors sygdom medførte.

Bogen uddeles gratis til kræftramte familier og pårørende fra Kræftens Bekæmpelse fra d. 3. december 2013. Landets hospitaler får også muligheden for at kunne uddele bogen gratis.


Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 24% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 189,95

Du sparer: 59,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

..og endnu engang tak for en vidunderlig brevkasse!


Annoncer

Annonce