Annonce

Annonce

Ensomheden


6. maj 2016

Forfatter:
Andrew Michael Hurley
Forlag:
Lindhardt og Ringhof
Udgivelsesår:
2016
Sidetal:
335
Pris:
299,95
ISBN:
9788711510506

Læs omtalen af "Ensomheden" under annoncen ...


Annonce

Da resterne af et barnelig bliver fundet ved Ensomheden ud for Lancashires kyst, tvinges Smith til at genkalde de uforklarlige hændelser, han oplevede, da han besøgte stedet fyrre år tidligere.

Ensomheden er en uhyggelig og meget stemningsmættet debutroman om en gruppe religiøse der tager på deres årlige bøns-uge for at søge Gud, men oplever andre uforklarlige ting under deres rejse.

Uddrag fra bogen

Jeg fandt aldrig ud af, om det også havde et andet navn, men de lokale kaldte det Ensomheden - det besynderlige ingenmandsland mellem floderne Wyre og Lune, som Hanny og jeg hvert ved påsketid besøgte sammen med Mutter, Far, hr. og fru Belderboss, og fader Wilfred, vores lokale sognepræst. Man lærte aldrig rigtig Ensomheden at kende. Den forandrede sig, hver gang havet strømmede ind og løb ud igen, men alle med bare en smule kendskab til stedet holdt sig langt væk fra vandet. Altså bortset fra os.

Jeg tror måske nok, at jeg altid har vidst, at det, der var sket derude, ikke ville forblive skjult i al evighed, uanset hvor meget jeg måtte ønske det...

Køb bogen "Ensomheden" her


Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak for dine altid venlige svar - de giver os noget at tænke over - og lidt ro til det bekymrede moderhjerte ...

Mor til Magnus 15 måneder


Annoncer

Annonce