Annonce

Annonce

Ensomheden


6. maj 2016

Forfatter:
Andrew Michael Hurley
Forlag:
Lindhardt og Ringhof
Udgivelsesår:
2016
Sidetal:
335
Pris:
299
ISBN:
9788711510506
Ensomheden

Læs omtalen af "Ensomheden" under annoncen ...


Annonce

Da resterne af et barnelig bliver fundet ved Ensomheden ud for Lancashires kyst, tvinges Smith til at genkalde de uforklarlige hændelser, han oplevede, da han besøgte stedet fyrre år tidligere.

Ensomheden er en uhyggelig og meget stemningsmættet debutroman om en gruppe religiøse der tager på deres årlige bøns-uge for at søge Gud, men oplever andre uforklarlige ting under deres rejse.

Uddrag fra bogen

Jeg fandt aldrig ud af, om det også havde et andet navn, men de lokale kaldte det Ensomheden - det besynderlige ingenmandsland mellem floderne Wyre og Lune, som Hanny og jeg hvert ved påsketid besøgte sammen med Mutter, Far, hr. og fru Belderboss, og fader Wilfred, vores lokale sognepræst. Man lærte aldrig rigtig Ensomheden at kende. Den forandrede sig, hver gang havet strømmede ind og løb ud igen, men alle med bare en smule kendskab til stedet holdt sig langt væk fra vandet. Altså bortset fra os.

Jeg tror måske nok, at jeg altid har vidst, at det, der var sket derude, ikke ville forblive skjult i al evighed, uanset hvor meget jeg måtte ønske det...


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og søvn som er sprængfyldt med praktiske råd om hvordan du får dit barn til at sove.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Jeg vil gerne, som så mange andre, takke dig for en helt usædvanlig god brevkasse. Som bosiddende i England har det betydet rigtig meget for mig at finde svar på dette og hint derhjemmefra. Jeg kan rigtig, rigtig godt lide din kærlige holdning til tingende, og det har virkelig hjulpet mig meget at læse dine omhyggelige svar.

Mange kærlige hilsner
Sanne, mor til dreng 5 måneder


Annonce