Annonce

Annonce

13 firkløvere - en personlig beretning om at føde for tidligt


20. december 2009

Forfatter:
Anne-Marie Aaen
Forlag:
Frydenlund
Udgivelsesår:
2009
Sidetal:
425
Pris:
299
ISBN:
9788778877987
13 firkløvere - en personlig beretning om at føde for tidligt

Læs omtalen af "13 firkløvere - en personlig beretning om at føde for tidligt" under annoncen ...


Annonce

Thorbjørn vejede 751 gram, da han blev født ...

"Du var et hjerteskærende lille, fuldstændig perfekt skabt menneske. Men meget forskellig fra noget menneske, jeg nogensinde har set. Du lignede en råskitse til et menneske, som Vorherre havde lagt fra sig for at arbejde videre en anden dag."

Når et barn fødes for tidligt, begynder en kamp for overlevelse. Det er barnet, der kæmper, med al den hjælp læger, sygeplejersker og vores hospitalsvæsen kan give. Ved siden af står forældrene, der vil give deres eget liv for den lille nyfødtes. men som blot må se til og håbe. Håbe på at livet vinder.

Anne-Marie Aaen fødte sit andet barn, Thorbjørn, 3½ måned for tidligt - og kampen begyndte på Rigshospitalets intensivafdeling for fortidligt fødte børn. Heldigvis overlevede Thorbjørn den hårde start på livet og er i dag en velfungerende dreng.

Tretten firkløvere fortæller om Thorbjørns kamp for livet og om den håbløshed og sorg, man føler som forælder, når ens barn måske ikke overlever.

Thorbjørn blev født ved kejsersnit. Ved et uheld virkede narkosen ikke og anæstesilægerne opdagede det desværre ikke. Anne-Marie Aaen lå derfor kemisk lammet, men vågen, og blev opereret uden bedøvelse. En frygtelig oplevelse, der blev lagt til side, mens Thorbjørn kæmpede for sit liv. Og som der først var overskud til at forholde sig til, da Thorbjørns tilstand efter otte måneder var blevet stabil.

Tretten firkløvere er en personlig beretning, der fortæller om at mirakler kan ske; selvom man kun vejer 751 gram ved fødslen, kan man overleve. Thorbjørn kunne. Og der fortælles om livet de mange måneder på Neonatalklinikken, hvor også andre forældre håber på mirakler.


Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og mad. Bogen er propfyldt med tips, opskrifter og praktiske dagsplaner!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Det går bare rigtig godt med vores datter :) Vi har ingen kamp ved sengetid længere, hun er endelig begyndt at gå selv og hun stortrives.

Tak, Cecilies mor


Annonce