Annonce

Annonce

Mig og min skole


11. september 2006

Forfatter:
Pernille Westh m.fl.
Forlag:
Gyldendal
Udgivelsesår:
2006
Sidetal:
48
Pris:
149
ISBN:
8702049996
Helens vurdering:
Mig og min skole

Jeg har valgt at give bogen "Mig og min skole" 4 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Mig og min skole er skrevet af Pernille Westh, Maria Schiøtt Kristensen og Fie Jørgensen. De spurgte sig selv: "Hvor skal man gøre af oplevelser, minder, klassebilleder og alt det andet fra skoletiden?" og så lavede de bogen Mig og min skole.

I Mig og min skole kan barnet beskrive alt hvad der sker fra børnehaveklassen og resten af skoletiden. Felterne udfyldes og billederne sættes ind som i "Bogen om barnets første år", her er det blot over 10 år at oplysningerne samles sammen.

Eksempel fra bogen:
Første skoledag - Hvad dag startede jeg og hvordan var vejret, hvad lavede vi, hvad var det bedste ved dagen og sjove kommentarer.

3. klasse - Mit bedste fag, mit værste fag, min bedste lærer, det synes jeg om, jeg er virkelig god til, det vil jeg være når jeg bliver stor osv.

8. klasse - Min klasselærer, min sidekammerat, min bedste veninde/ven, bedste fag, værste fag, jeg er virkelig god til, jeg var til terminsprøve i, mine karakterer, det vil jeg være osv.

Mig og min skole er let og overskuelig at udfylde og er således ikke noget der kræver stort overskud, eller større planlægning. Det er en rigtig sjov og sød idé og lykkes det at udfylde den hvert år imens barnet går i skole, så vil det sikkert bringe en del morskab og glade minder frem i årene efter.

Der er dog efter min mening et minus ved bogen - den er forholdsvis stor. Den passer således ikke ind på en almindelig boghylde. Det er lidt ærgeligt synes jeg.

Men en fin bog og en rigtig sjov idé. Jeg vælger at give bogen 4 bismervægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Guide: Undgå uønsket kemi i dit barns mad

De gode råd er mange, og som forældre kan det være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. Derfor har Fødevarestyrelsen samlet de vigtigste anbefalinger til at undgå uønsket kemi, så du hurtigt kan få et overblik over hvilke fødevarer, du bør være opmærksom på.

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Denne måneds præmie: Vind et par Gogsig barfodssko til din guldklump

Værdi 645 kr

tilmeld

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen

Så lykkedes det! Efter så mange måneder, er Johan faldet i søvn i sin barnevogn, op til flere gange.

Jeg har idag vækket ham en halv time før han plejer at vågne, og nu har han sovet 45 min. formiddag (barnevogn), og ligger nu pt. og sover middagslur (indtil nu en time). Så jeg kan slet ikke få armene ned:)

Vi ser om vi kan hoppe på togene i tide, tak for hjælpen:)

Venlig hilsen
Kathrine, mor til Johan på 6 måneder


Annonce