Annonce

Annonce

Mig og min skole


11. september 2006

Forfatter:
Pernille Westh m.fl.
Forlag:
Gyldendal
Udgivelsesår:
2006
Sidetal:
48
Pris:
149
ISBN:
8702049996
Helens vurdering:
Mig og min skole

Jeg har valgt at give bogen "Mig og min skole" 4 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Mig og min skole er skrevet af Pernille Westh, Maria Schiøtt Kristensen og Fie Jørgensen. De spurgte sig selv: "Hvor skal man gøre af oplevelser, minder, klassebilleder og alt det andet fra skoletiden?" og så lavede de bogen Mig og min skole.

I Mig og min skole kan barnet beskrive alt hvad der sker fra børnehaveklassen og resten af skoletiden. Felterne udfyldes og billederne sættes ind som i "Bogen om barnets første år", her er det blot over 10 år at oplysningerne samles sammen.

Eksempel fra bogen:
Første skoledag - Hvad dag startede jeg og hvordan var vejret, hvad lavede vi, hvad var det bedste ved dagen og sjove kommentarer.

3. klasse - Mit bedste fag, mit værste fag, min bedste lærer, det synes jeg om, jeg er virkelig god til, det vil jeg være når jeg bliver stor osv.

8. klasse - Min klasselærer, min sidekammerat, min bedste veninde/ven, bedste fag, værste fag, jeg er virkelig god til, jeg var til terminsprøve i, mine karakterer, det vil jeg være osv.

Mig og min skole er let og overskuelig at udfylde og er således ikke noget der kræver stort overskud, eller større planlægning. Det er en rigtig sjov og sød idé og lykkes det at udfylde den hvert år imens barnet går i skole, så vil det sikkert bringe en del morskab og glade minder frem i årene efter.

Der er dog efter min mening et minus ved bogen - den er forholdsvis stor. Den passer således ikke ind på en almindelig boghylde. Det er lidt ærgeligt synes jeg.

Men en fin bog og en rigtig sjov idé. Jeg vælger at give bogen 4 bismervægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 20% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,95

Nu: 199,96

Du sparer: 49,99

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Endnu engang ros til dig. Det varmer virkelig mit hjerte at læse dine svar til andre. Din grundighed tåler ingen sammenligning og findes ikke hos mange andre! Mange forældre og børn kan prise sig lykkelig for at have dig!

Glæder mig til at læse din bog.

Mange varme hilsner fra
Sophus og mor


Annoncer

Annonce