Annonce

Annonce

Kærlig hilsen Bedste


11. september 2006

Forfatter:
Karen Margrethe Horsted
Forlag:
Politikens Børnebøger
Udgivelsesår:
2006
Sidetal:
96
Pris:
149
ISBN:
8756776489
Helens vurdering:
Kærlig hilsen Bedste

Jeg har valgt at give bogen "Kærlig hilsen Bedste" 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Kærlig hilsen Bedste er bogen til alle børns skrivelystne bedstemødre. Det er simpelthen bogen, hvor Bedste har mulighed for at fortælle barnebarnet om sit liv.

Kærlig hilsen Bedste er skrevet fra Bedste til barnebarnet. Bogen har faste emner, som Bedste så uddyber og fortæller om. Der er Bedstes opvækst og ungdom, men også mulighed for at Bedste kan fortælle om sine egne børns opvækst - altså barnets forældres opvækst. Sidst men ikke mindst, er der naturligvis mulighed for, at Bedste fortæller om da barnetbarnet blev født og hvad barnebarnet betyder. Alt fortalt præcist som Bedste har oplevet det hele.

Kærlig hilsen Bedste starter med en beskrivelse af familiens stamtræ, og herefter følger en beskrivelse af barnets tip- og oldeforældre. Hvad hed de, hvad arbejdede de med osv. og så mulighed for at sætte billede ind.

Herefter følger Bedstes beskrivelse af sig selv som barn, konfirmation, skoletid, bryllup osv. og så kommer "Din forælder blev født".

Kærlig hilsen Bedste er en helt unik bog, som børn i generationer vil elske. Det er en oplagt gaveidé til alle bedstemødre, eller Bedste kan købe den selv, udfylde den og forære den til sit barnebarn.

Det er bestemt en rigtig god idé og så må man jo bare spørge: "Hvornår mon der kommer en "Kærlig hilsen Bedstefar"?

Jeg vælger at give Kærlig hilsen Bedste 5 bismervægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Du har efterhånden reddet mig nogle gange. Jeg er meget taknemmelig for din rådgivning, især nu hvor jeg befinder mig i udlandet og er mor til mit første barn, hvilket betyder, at alt er nyt.

Hilsen
Mor i udlandet


Annonce