Annonce

Annonce

Gyldendals Store Lægebog


11. november 2005

Forfatter:
Lise-Lotte Hergel
Forlag:
Gyldendal
Udgivelsesår:
2005
Sidetal:
576
Pris:
349
ISBN:
8702010267
Helens vurdering:
Gyldendals Store Lægebog

Jeg har valgt at give bogen "Gyldendals Store Lægebog" 4 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Gyldendals Store Lægebog er skrevet af Lise-Lotte Hergel, som arbejder som praktiserende læge.

Bogen er inddelt i 15 forskellige afsnit, så man på en nem og overskuelig måde har mulighed for at slå op under det emne, som man ønsker at vide mere om. Det kan f.eks. være 'Hjertet og kredsløbet', 'Øre, næse og hals', 'Graviditet og fødsel', 'Førstehjælp' eller et andet emne.

Bagest i bogen findes endvidere et register, hvorved bogen kommer til at fungere som almindeligt opslagsværk. Her nævnes stort set alt, f.eks. chokoladecyste, gardnerella vaginalis, hårtunge og vortevirus.

Gyldensdals Store Lægebog giver således mulighed for at man nemt kan få en viden om det emne, som interesserer en. Der fortælles om kroppens funktioner, symptomer på sygdom, forebyggelse, faresignaler, behandlingsmuligheder og bogen er godt illustreret med tegninger og fotos.

Det tiltaler mig især at bogen viser billeder af de mest almindelige børnesygdomme. Når man som forældre ser udslæt hos sit barn, så kan det være rart med et billede, som hjælper en til at vurdere, hvad der er tale om. Der er således fotos af f.eks. røde hunde og skoldkopper.

En bog gør det jo aldrig ud for professionel vejledning. Men Gyldendals Store Lægebog er bestemt et fint opslagsværk, som kan give alle en viden om de ting, der kan ramme vores krop på den ene eller den anden måde.

Jeg vælger at give bogen 4 bismervægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Tack før alla svar jag får från dig, tycker det är helt fantastiskt att du verkar komma ihåg vad man skriver i tidigare frågor =).

Tack før svar
Karolina, mor til tvillinger


Annonce