Annonce

Annonce

Gyldendals Store Lægebog


11. november 2005

Forfatter:
Lise-Lotte Hergel
Forlag:
Gyldendal
Udgivelsesår:
2005
Sidetal:
576
Pris:
349
ISBN:
8702010267
Helens vurdering:
Gyldendals Store Lægebog

Jeg har valgt at give bogen "Gyldendals Store Lægebog" 4 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Gyldendals Store Lægebog er skrevet af Lise-Lotte Hergel, som arbejder som praktiserende læge.

Bogen er inddelt i 15 forskellige afsnit, så man på en nem og overskuelig måde har mulighed for at slå op under det emne, som man ønsker at vide mere om. Det kan f.eks. være 'Hjertet og kredsløbet', 'Øre, næse og hals', 'Graviditet og fødsel', 'Førstehjælp' eller et andet emne.

Bagest i bogen findes endvidere et register, hvorved bogen kommer til at fungere som almindeligt opslagsværk. Her nævnes stort set alt, f.eks. chokoladecyste, gardnerella vaginalis, hårtunge og vortevirus.

Gyldensdals Store Lægebog giver således mulighed for at man nemt kan få en viden om det emne, som interesserer en. Der fortælles om kroppens funktioner, symptomer på sygdom, forebyggelse, faresignaler, behandlingsmuligheder og bogen er godt illustreret med tegninger og fotos.

Det tiltaler mig især at bogen viser billeder af de mest almindelige børnesygdomme. Når man som forældre ser udslæt hos sit barn, så kan det være rart med et billede, som hjælper en til at vurdere, hvad der er tale om. Der er således fotos af f.eks. røde hunde og skoldkopper.

En bog gør det jo aldrig ud for professionel vejledning. Men Gyldendals Store Lægebog er bestemt et fint opslagsværk, som kan give alle en viden om de ting, der kan ramme vores krop på den ene eller den anden måde.

Jeg vælger at give bogen 4 bismervægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tak for en fantastisk brevkasse, du giver os forældre nogle kompetente handlemuligheder som vi i vores familie har haft stor gavn af.

Tak fra børnenes mor og far


Annonce