Annonce

Annonce

Vores barn - de seks første år


5. november 2003

Forfatter:
Penelope Leach
Forlag:
Lindhardt og Ringhof
Udgivelsesår:
2003
Sidetal:
560
Pris:
199
ISBN:
8761403245
Helens vurdering:
Vores barn - de seks første år

Jeg har valgt at give bogen "Vores barn - de seks første år" 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Vores barn udkom på dansk første gang i 1978 og er siden blevet revideret 6 gange. Sidste opdaterede udgave er netop kommet som en hårdtindbundet billig udgave.

Vores barn er en klassiker inden for bøger om børn i alderen 0-6 år. De 560 sider med flotte farvefotos dækker over stort set alt hvad der er nødvendigt at vide om det lille barn fra fødslen til skolealderen.

Bogen kan læses uanset om man har et eller flere børn og kan også læses af bedsteforældre og andre, der har interesse i børn. Bogen er ikke en opskrift på, hvordan man skal gøre, men den giver oplysninger om det lille barn, dets behov, tanker og følelser og fortæller også om den svære opgave det kan være at være forældre.

Bogen kommer også med helt praktiske anvisninger på, hvordan man bør gøre tingene mest hensigtsmæssigt. Det kan være hvordan man holder sit barn, hvilken ble man skal bruge, hvordan begynder en amning og hvordan stoppes en amning, overgang til familiens kost, at begynde at tale, at bevæge sig, at blive renlig osv.

Bogen kan læses, for at give et indblik i barnets verden, men kan også bruges som opslagsværk omkring emner man er i tvivl om. Derudover giver bogen mulighed for at læse om lige netop det alderstrin som ens barn har.

Penelope Leach er både læge og mor og har skrevet flere bøger om børn og børns udvikling. Vores børn udkom oprindeligt i England og man kan enkelte steder godt fornemme at bogen ikke altid er relateret til Danmark ej heller ført helt ajour. Blandt andet nævnes det, at det kan være en fordel at bruge plastikbetrukne frottébukser, når barnet skal til at være renlig, hvor man i Danmark og i dag nok ville foreslå en bukseble. Det har dog ingen praktisk betydning og meningen går ikke tabt. De meget illustrative fotos synliggør på en fin måde, hvad der står beskrevet i teksten.

Jeg vil derfor varmt anbefale denne bog. Den er anvendelig i mange sammenhænge og til en fornuftigt pris. Jeg giver derfor bogen 5 bismervægte,- den er en klassiker.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Produktnyheder

Pas godt på dig selv: Du er det vigtigste i dit barns liv

Når du bliver forælder, kan dit liv hurtigt komme til kun at dreje som én ting – dine børn. I en ny kampagne sætter Miljømærkning Danmark fokus på småbørnsforældre, og understreger, at det er vigtigt også at passe på sig selv i den travle hverdag med børn.

Danske forældre er ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 20% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,95

Nu: 199,96

Du sparer: 49,99

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for din plan for dagen, både hvad angår søvn og mad. Det er lykkes os at overholde din plan og det har været guld værd. Nu sover vi alle sammen meget bedre om natten.

De sidste 3 uger, har han faktisk kunne sove fra kl. 20 til 06 hver nat - og det er fantastisk, før vågnede han en gang i timen!

Tak fra drengens forældre


Annoncer

Annonce