Annonce

Annonce

Vores barn - de seks første år


5. november 2003

Forfatter:
Penelope Leach
Forlag:
Lindhardt og Ringhof
Udgivelsesår:
2003
Sidetal:
560
Pris:
199
ISBN:
8761403245
Helens vurdering:
Vores barn - de seks første år

Jeg har valgt at give bogen "Vores barn - de seks første år" 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Vores barn udkom på dansk første gang i 1978 og er siden blevet revideret 6 gange. Sidste opdaterede udgave er netop kommet som en hårdtindbundet billig udgave.

Vores barn er en klassiker inden for bøger om børn i alderen 0-6 år. De 560 sider med flotte farvefotos dækker over stort set alt hvad der er nødvendigt at vide om det lille barn fra fødslen til skolealderen.

Bogen kan læses uanset om man har et eller flere børn og kan også læses af bedsteforældre og andre, der har interesse i børn. Bogen er ikke en opskrift på, hvordan man skal gøre, men den giver oplysninger om det lille barn, dets behov, tanker og følelser og fortæller også om den svære opgave det kan være at være forældre.

Bogen kommer også med helt praktiske anvisninger på, hvordan man bør gøre tingene mest hensigtsmæssigt. Det kan være hvordan man holder sit barn, hvilken ble man skal bruge, hvordan begynder en amning og hvordan stoppes en amning, overgang til familiens kost, at begynde at tale, at bevæge sig, at blive renlig osv.

Bogen kan læses, for at give et indblik i barnets verden, men kan også bruges som opslagsværk omkring emner man er i tvivl om. Derudover giver bogen mulighed for at læse om lige netop det alderstrin som ens barn har.

Penelope Leach er både læge og mor og har skrevet flere bøger om børn og børns udvikling. Vores børn udkom oprindeligt i England og man kan enkelte steder godt fornemme at bogen ikke altid er relateret til Danmark ej heller ført helt ajour. Blandt andet nævnes det, at det kan være en fordel at bruge plastikbetrukne frottébukser, når barnet skal til at være renlig, hvor man i Danmark og i dag nok ville foreslå en bukseble. Det har dog ingen praktisk betydning og meningen går ikke tabt. De meget illustrative fotos synliggør på en fin måde, hvad der står beskrevet i teksten.

Jeg vil derfor varmt anbefale denne bog. Den er anvendelig i mange sammenhænge og til en fornuftigt pris. Jeg giver derfor bogen 5 bismervægte,- den er en klassiker.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Multifunktionelle produkter til børnefamilien

Hemmingsen Kids er en familieejet virksomhed, som består af Far Martin, Mor Nina, Storesøster Maja og lillebror Anton. Hemmingsen Kids så sit lys i 2022, og blev skabt med visionen om, at skabe mere leg og sjov i hverdagen, for de travle børnefamilier, gennem sikkerhedsgodkendte, multifunktionelle ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tak for kampen i medierne mod ’skrig dig i søvn’ metoden. Den er godt nok sej!

Jeg videresendte dit indlæg fra din egen side til en kollega, som var grædefærdig af tvivl over om hun var en dum og dårlig mor, når hun bare blev ved med at gå ind til sin grædende søn om aftenen. Hun var simpelthen så lettet og følte sig så godt bakket op. Hun havde fået mange ’gode råd’ fra venner og familie, som også havde forsikret hende om at hun både forkælede barnet og gjorde det utrygt (?!?) med sin inkonsekvens og blødsødenhed.

Det er en vigtig, vigtig kamp du kæmper for at få spredt et væsentligt budskab!


Annonce