Annonce

Annonce

Tweens - børn af en ny tid


28. maj 2010

Forfatter:
Pia Beck Rydahl m.fl.
Forlag:
Politikens forlag
Udgivelsesår:
2010
Sidetal:
208
Pris:
220
ISBN:
9788756792400
Tweens - børn af en ny tid

Læs omtalen af "Tweens - børn af en ny tid" under annoncen ...


Annonce

Bogen Tweens er til dig der har børn fra 8 til og med 12 år gamle.

I 50’erne fødtes begrebet teens og i 00’erne opfandt man begrebet tweens. Tweens er børn mellem 8-13 år, der tænker, føler og opfører sig helt anderledes, end du selv gjorde i den alder. Og det vender din verden på hovedet og får nogle gange dine følelser til at gå helt op i det røde felt – og hvis du ikke forstå, hvad der sker … så er det dit barn, der er blevet tween.

Tweens har indre kaos og søger ydre x-faktor og forsøger at se ud og opføre sig som en ”voksen” teenager, hvorefter det lige pludseligt bliver det lille barn igen, som du kender. Så hvordan skaber du en ny forældre-barn-relation, der støtter dit barn, gør det glad og giver det højt selvværd?

Bogen Tweens udfordrer dig til at tage dit barn i hånden på barnets præmisser. Du får viden og indsigt, der lærer dig at se din Tween og finde ud af, hvad dit barn tænker og føler og hvordan du kan give dit barn glæden og oplevelsen af at have værdi.

Kort sagt: Du lærer dit barn at styre gennem den udfordring, det er at være tween og giver det modet til at være sig selv – og fremadrettet blive teenager og voksent menneske.

Tweens er en helt ny familiebog skrevet med kærlighed og krøllede tanker til alle forældre som synes det er svært at forstå, hvad der sker med børn i netop 8-13 års alderen. Ikke barn og ikke teenager - men tween.

I bogen finder du blandt andet svar på:

- Forskellen på piger og drenge i tween-alderen

- Hvilke kropslige forandringer din tween gennemgår

- Hvordan du håndtere din tweens følelser som f.eks. forelskelse, usikkerhed eller at føle sig forkert

Om forfatterne:
Pia Beck Rydahl er professionel familiecoach, familieterapeut fra Kempler Instituttet og grundlægger af firmaet Hverdagens helte. Har tidligere skrevet bogen Teenpower.

Pernille W. Lauritsen er professionel coach og grundlægger af Coachinghuset Mindjuice og er tidligere præsident for den danske afdeling af ICF, International Coach Federation.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om gråd og trøst, som er en guldgrube af information til desperate forældre.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Jeg har nu i over 3 år været medlem af din hjemmeside og har ALTID påskønnet dine gode og fornuftige råd omkring mine to børn. Selvom du aldrig har mødt mine børn, har du altid rådgivet mig som om du hele tiden har været en del af deres liv......

Du er klart den bedste og ærligste sundhedsplejerske jeg nogenside har stiftet bekendtskab med, og jeg vil altid sætte pris på dine gode råd, som har gjort min hverdag bedre og mindre skræmmende.

Endnu engang tusind tak.


Annonce