Annonce

Annonce

Politikens bog om Babysvømning


22. januar 2008

Forfatter:
Ulrika Færch
Forlag:
Politikens forlag
Udgivelsesår:
2007
Sidetal:
120
Pris:
149
ISBN:
9788756782227
Helens vurdering:
Politikens bog om Babysvømning

Jeg har valgt at give bogen "Politikens bog om Babysvømning" 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Politikens bog om Babysvømning er for dig, der gerne vil have større viden om, hvordan du kan hjælpe dit barn til at have glæde ved vand og udnytte de muligheder som vandet giver.

Bogen er skrevet af Ulrika Færch, der er tidligere elitesvømmer og svømmeinstruktør. Derudover er hun ejer af Swimmix, som er en svømmeskole med afdelinger både i Danmark og i Sverige. En svømmeskole der netop henvender sig til forældre og børn.

Hos swimmix kan du begynde allerede i graviditeten, gå til babysvømning med barnet 0-2 år, gå til børnesvømning 2-4 år, - hvor barnet er sammen med sine forældre i vandet, men stille og roligt bliver så fortrolig med vandet, at barnet svømmer mere og mere selvstændigt. Herefter kan barnet begynde at gå til svømning uden at forældrene er med i bassinet og lærer stille og roligt de fire svømmearter - crawl, rygcrawl, brystsvømning og butterfly.

Og hvorfor så fortælle om Swimmix, i en anmeldelse af bogen om babysvømning. Fordi konceptet, den røde tråd er det samme: Det skal være sjovt at svømme og svømning kan læres gennem leg. Dette helt i modsætning til alle andre svømmeskoler jeg kender til - her er der undervisning og så kan børnene lege de sidste 10 minutter... helt bagvendt for mig at se!

Men Ulrika Færch forstår at kombinere de to ting, svømning og leg og dette hele vejen fra 0 år og op efter, hvilket også ses i Politikens bog om Babysvømning.

Man kan tydeligt fornemme at Ulrika Færch ved hvordan børn skal lære, hvordan man gør det sjovt, hvordan børn lærer de rigtige ting gennem leg og når du læser Politikens bog om Babysvømning så får du som forældre også en stor viden om, hvordan du støtter dit barn bedst i svømningens svære (eller måske lette..) kunst.

Hele tiden med udgangspunkt i det enkelte barn,- hvad synes barnet er sjovt, hvilke signaler sender dit barn, hvilke signaler sender du som forældre, hvordan og hvor hurtigt kan I gå frem osv.

Bogen indeholde emner som:

- Udviklingen det første år og herunder, hvornår er barnet parat til at svømme

- Sjove og udviklende øvelser og herunder, hvordan holder du dit barn rigtigt, hvordan lærer du dit barn at dykke

- At svømme i klorvand, hvordan påvirker klor os og herunder også hvornår babysvømning ikke kan anbefales

Politikens bog om Babysvømning er meget detaljeret i sin beskrivelse. Du får konkrete anvisninger på hvordan du skal holde dit barn, hvordan du skal have god og positiv øjenkontakt med dit barn, og hvordan du støtter dit barn bedst - altså helt konkret råd og vejledning. Men du får også teorien og tankerne bag.

Politikens bog om Babysvømning indeholder således også forklaringer til hvorfor babysvømning er godt, hvad betyder det for dit barns udvikling, hvordan gør du svømningen tryg og rar og hvorfor er det vigtigt.

Bogen er samtidig meget rigt illustreret med billeder, så du har mulighed for at se, hvad der menes med de forskellige øvelser. Du kan se hvordan du skal holde dit barn, hvordan du skal tage barnet ned under vandet, hvordan I kan dykke sammen osv. Et meget stort plus og billederne er naturligvis rigtigt gode.

Politikens bog om Babysvømning er en rigtig god introduktion til babysvømning for børn mellem 0 og 2 år og deres forældre. Den viser dig hvordan du som forældre kan nyde vandet sammen med dit barn, så I har det sjovt samtdig med at I også lærer noget. Den kontakt der kan være mellem forældre og børn i vandet er guld værd.

Jeg vælger at give Politikens bog om Babysvømning 5 bismervægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Sådan forbereder du babynumsen på de varme sommerdage

Varme sommerdage er dejlige, men de kan genere små babynumser. Varme, fugt og friktion er desværre en sikker opskrift på røde babynumser.
Ved at erstatte vand, sæbe, vådservietter med Olívy baby care – diaper change kan du nemt og skånsomt forebygge alle de hudproblemer, der ellers følger ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og søvn som er sprængfyldt med praktiske råd om hvordan du får dit barn til at sove.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Først og fremmest tak for at du er til.

Det føles som en dejlig livline at have dig og din hjemmeside, når man er usikker på ting og sager. Man vil jo så gerne gøre alt godt for sit barn:-)

Mor til dreng på 5 måneder


Annonce